AKTUELNO

Njegovog mišljenja plaše se svi ukućani.

Vladimir Tomović bio je sledeći gost kod Darka Tanasijevića, gde je komentarisao aktuelna dešavanja u kući:

Napeta je situacija u kući, posebno zbog situacije između Tare i Ša, koja tinja već pet meseci. To je sunovrat jedne porodice. Muž je dozvolio sebi jednu javnu blamažu! Reći da je zabranjen da supruzi pošalješ ljubav preko ekrana je van svake pameti, suludo. Više se u kući ne čuje "Iko, volim te!" On pada na delima. Onog momenta kad osobi dozvoliš tako blizak odnos, pao si na svakom testu. Ne može da mi izađe scena mog druga Vuka Moba, kojeg su spojili sa Paulom, ne znam ni kako, on je skočio na sto i zakleo se u nerođeno dete da tu ne postoji ništa. E, tako se to radi! Tara je saučesnik u ovom delu, ali će mnogo manju kaznu da dobije. I on na kraju izgovori rečenicu "Kakva je to žena, koja ne stoji iza svog čoveka?" Rekao sam mu da ima dva puta, što je dalji Tari, to je bliži Ivani. Osetio je olakšanje zbog informacije o razvodu, više Tara i on nemaju te učestale svađe. Meni je njega žao - počeo je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim se osvrnuo na vezu Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića:

Ne možeš od mrtvaka očekivati uzdah. Sve to Kenan radi planski, čuo sam danas da je reagovao prema Čorbi, da ga je nešto napao. Ja bih ga oduvao, ne bih mogao da mu dozvolim da se širi po kući nakon 6 meseca. Mnogo je grešaka napravio, imam par stvari u cugu da mu nabrojim. Žena napravi loš izbor. Zašto bi žena izabrala slabijeg muškarca? Za mene je sve ovo matematika, obostrana - rekao je Tomović.
Možda se jedna ljubav rađa, baš između tebe i Milice Kemez - dodao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, ja to namerno radim, Ja bih pristao i na neku rijaliti igru sa njom, samo da bi imala osmeh na licu, ali vezu sa njom nikada ne bih mogao da ima, jer ona nije navikla da ima lepe odnose i lepu vezu, to je posledica njene životne priče. Ona već sad sa Borom deli hranu - objasnio je Tomović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga