AKTUELNO

Maja sve vreme govorila da zna koliko je voli!

Nedelja u Zadruzi protekla je relativno mirno, međutim, iako su kod pojedinih parova cvetale ruže, bilo je i sukoba onih koji su mislili da su nesalomivi u svojim pričama. Naime, iako su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić konačno smirili strasti, oni su se potrudili da preostalo vreme na Rajskom ostrvu provedu u miru i slozi, što je zaista obeležilo ovaj sunčani dan.

Međutim, strasti između Milana Jankovića Čorbe i Maje Marinković još uvek nisu utihnule, te se njihova drama nakon klipa na kom je prikazana Majina i dalja privrženost Marku Janjuševiću Janjušu, i dalje nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se našli u hotelu, gde su imali višesatnu raspravu sa Markom Đedovićem, koji je na samom kraju od Čorbe izvukao šok priznanje.

Idem u wc, i ona stiže do vrata, vraća se, uzima čašu, ćuti, kreće. Otišla je, i šta god da je radila, vratila bi se pre. Ja sve znam, ja znam da Janjuš peva pesme, ona nije ni razmišljala, da prikrije ili nešto - dodao je Čorba.
Sprdala sam se! I priča se za devojku da si je*ao ovde - vikala je Maja.
Ja sve znam, ja znam da ga voli! Nisam ja lud, a ovamo kao imamo emociju, ona ispred wca, ispred njega, alo - nastavljao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Razumem ja šta pričaš! Ti si dan pre nego što se ovo izdešavalo, rekao da pusti, da treba vremena, i ti si njeno stanje emocija svakako znao. Misliš isto što i mi mislimo. Ona negde voli Janjuša, to ne može brzo da prođe, sve se to izdešavalo, i ti imaš ženu, voliš je isto - dodao je Đedović.
Kada mu masiram stopala, on kaže da mu je isto radila i bivša žena - nastavljala je Maja.
Đedoviću ispadaš mi glup mnogo! - vikao je Čorba.
Da joj pređeš preko ovoga, dokazaćeš emociju, a ne, onda si dokazao suprotno! - dodao je Đedović.
Ma ja sam njoj danima pričao da znam šta njoj odgovara i koja priča joj ide u korist, ja sebe nisam pokušavao da operem - nastavio je Čorba.
On je podlegao mom pritisu za go*na i ostavio te. Provaljen si Čorba, i Kristijan te provalio, čekao si situaciju, a sada hoćeš trajno da je šutneš - rekao je Marko.

Nakon gromoglasne rasprave Marka Đedovića i Milana Jankovića Čorbe, Čorba je izjavio rečenicu koja je Đedoviću bila dovoljna da ga žestoko napadne.

Ja ovde ispadam žrtva! - rekao je Čorba.
Molim? Pa sada si se odao! Ti sa Majom igraš rijaliti, pa ti će da ti se obije o glavu! - vikao je Đedović.
Ja sam dobio šta sam hteo, boli me uvo više - dodao je Đedović.

Nakon toga, Čorba i Maja su nastavili da se raspravljaju, a Đedović je uživao u svojoj pobedi. Maja se nakon toga rasplakala, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku teksta.

Maja Marinković je i nakon današnjih suza došla do Milana Jankovića Čorbe, gde je pokušala da izgladi odnose sa njim, na šta on nije pristajao.

Ja sam pogrešila, priznala! - rekla je Maja Čorbi pa pošla ka njemu, nakon čega je Janković mislio da je želela da ga poljubi.
Kakva si klošarka, mogao sam da te spucam sad! Nemoj da mi se mrštiš - dodao je Janković.
Lupa mi srce, ti si mi ukrao srce. Krivo mi je, nemoj da me dinstaš. Šta da radim? Pogrešila sam, ali nemoj da me drndaš, koji ti je ku*ac - rekla je Maja.

Autor: D.B.

#Zadruga