AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakav preokret!

Nekadašnja misica i pevačica Slavica Tripunović danas uzgaja ruže i posvećena je nasledniku Aleksi i suprugu.

Foto: TV Pink Printscreen

Slavica je 1991. godine postala Mis Jugoslavije i našu zemlju predstavljala na svetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela umetničko ime Dajana. Najveću popularnost doživela je devedesetih godina kada je mužička karijera u pitanju ali nije bila zaboravljena pa je 2009. godine učestvovala u rijalitiju " Farma".

Misica i pevačica ima sina Aleksu, a 2013. godine udala se za biznismena iz Kanade.

Foto: Printscreen YouTube/Tv Arhiva

Od 18. godine sam u medijima, putovala sam, bavila se privatnim poslom, ispunjavala sebi želje, nemam za čim da žalim, sve što sam htela ispunilo se. Aleksu sam dobila posle 30. i onda sam se smirila, otvorila kozmetičko-frizerski salon i sad radim na otvaranju još jednog. Mnogi mi zameraju što sam napravila toliku pauzu u muzičkom svetu, pitaju me što me nema… Nastupam, ali ne toliko intenzivno, ne idem po svadbama, radim po diskotekama u inostranstvu - svojevremeno je izjavljivala Dajana i dodaje:
Nije da ništa ne radim, ja mnogo toga radim, ali moji poslovi nisu medijski eksponirani. Ne znam koliko ljudi zna da sam se pre bavila ugostiteljstvom, pa bih ponovno volela ući u te vode. Dugi niz godina bavim se proizvodnjom ruža, imam staklenike s ružama i to već 15 godina – rekla je nekadašnja Mis Jugoslavije.

Pre nekoliko godina, Slavici Tripunović Dajani dijagnostifikovan je rak grlića materice. Srećom, opaka bolest je otkrivena u najranijoj fazi i sve se dobro završilo.

Autor: M.M.