AKTUELNO

Folkerka se jednom za svagda obračunala sa svima koji joj se godinama unazad smeju zbog lapsusa.

Folk pevačica Tanju Savić već godinama unazad važi za "kraljicu lapsusa" - izjave iz njenih intervjua i gostovanja u TV emisijama gotovo svaki put postanu hit na društvenim mrežama, a do suza su domaću javnost nasmejale njene izvale da ima "mali incest u vezi sa šiškama", da "vokabulator (vokabular) mora da bude pravilan" i druge.

Foto: Pink.rs

Tanja se uvek pravdala na isti način - da joj uvek popusti koncentracija kada se upali lampica na kameri, zbog čega često pravi lapsuse, a sada je rešila da jednom za svagda zapuši usta svima koji je već godinama unazad prozivaju i zbijaju šale na račun njene inteligencije.

Foto: Pink.rs

Jednom ću reći ovo: Onima koji su rekli da sam "kraljica lapsusa" savetujem da prvo pogledaju sebe. Lako je smejati se drugima, a teško je priznati samom sebi ko si. Nikada, ali nikada više neću davati drugu priliku onima koji su me povredili. Draga moja publiko, drago mi je ako vas je moja nespretnost pred kamerama naterala da se smejete, što ste i dalje uz mene. Da nije vas koji me volite ovakvu kakva sam, odavno bih napustila ovaj posao. Greota je u kakve smo se ljude pretvorili, skromnost je nekada bila vrlina, a danas se gleda kao mana - poručila je pevačica putem Instagrama.

Pink.rs

#Incest

#Lapsus

#Tanja Savić

#pevačica

'