AKTUELNO

Njih dvoje su u vezi 11 meseci, a već sedam meseci žive zajedno u njenom stanu.

Pevačica Aleksandra Prijović, koja je u vezi sa Filipom Živojinovićem već 11 meseci, odgovorila je na priče o tome da će se venčati na godišnjicu veze dok je gostovala u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković.

- Filip hoće da se ženi, a ja mislim da još ima vremena. Vreme je njemu, ja sam još malo mlada, ali tu smo negde, dogovorićemo se - rekla je ona, sa čim se složila i predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković.

Njih dvoje žive zajedno sedam meseci, u njenom stanu, što joj je dobro došlo, jer nije spretna u kuhinji.

- Ja ne znam da kuvam, inače, tako da on to radi umesto mene - priznala je Aleksandra.

Ipak, on nije njen omiljeni kuvar, nego njegov otac, Boba Živojinović.

- Ja sam njemu sto puta rekla da najbolje kuva i da sam najbolje jela kod njega - bila je iskrena pevačica.

Foto: Aleksandra Prijović, Foto: Youtube

- Mi smo se slučajno sreli u jednom klubu u koji ni on ni ja nikad ranije nismo izašli i on je to veče rekao da bi nas dvoje bili super par. I ja sam se smejala, jer sam mislila da se šali. Sutradan mi je poslao poruku na Instagramu, mi smo počeli da se dopisujemo i onda smo se videli nekoliko dana kasnije i odmah je počeo da me kupuje nekim sitnicama. Kad je trebalo prvi put da dođe kod mene, pitao me je šta volim da jedem i pijem da mi donese, a ja kao fina, ne treba mi ništa. Rekla sam mu da pijem samo vodu i on je lepo doneo karton vode. On je prvenstveno mnogo dobar i iskren - ispričala je Aleksandra.

V. T.

'