AKTUELNO

Njegove reči su je povredile!

Nakon pauze za reklame, Mišel Gvozdenović je prokomentarisao pomirenje Miljane Kulić i Danijela Višića. Pevač je osudio Miljanu što je prešla preko svih teških reči koje je Danijel izneo na račun njene porodici.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može da se izgovore one stvari i da se olako pređe preko onoga - rekao je Mišel.
Meni su ponos i dostojanstvo ostali ispred vrata - poručila je Kulićeva.
Tvoje pravo. Za mene je ovo ponižavanje, da neko takve stvari izrekne za majku i sestru, ja ne bih prešao preko toga. Ona je emotivno nestabilna, ja verujem da i dalje gaji emocije prema Zoli - istakao je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Danijel i ja smo odmah posle emisije pričali, a ovo se desilo posle toga. Zadrugari misle da ja molim za ljubav - dodala je Miljana.
Ja sam samo rekao svoje mišljenje. Sama si mi rekla: "Kako da budem sa njim posle onih reči?". Prešla si. To nije dobro, ja ne bih trpeo to - rekao je Mišel.
Ja sam ponos i dostojanstvo ostavila van. Napolju ne bih prešla preko toga. Ja vidim da je njemu stalo do mene. Ja sam znala da ćemo se pomirit. Žao mi je što nije pušten klip našeg razgovora. Ispada da sam ga molila - istakla je Kulićeva.
Miljani fali muška pažnja posle veze sa Zolom, došao je Danijel. I sama si rekla da ti Zola nije nikada uvredio sestre, preko toga se ne prelazi. Ona sve to zaboravi zarad muške pažnje - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam zaboravila, oprostila sam, ali nisam zaboravila. Bolje da me svi osuđuju, nego da me žale, da pričaju kako sam ostavljena, jadna, greota je, lepa je, Zola je iskoristio, Danijel... Trebalo je da budem ucveljenja devojčica Miksica? Ne... Ja uvek uradim još gore, da bi me više osuđivali, jer nisam taktičar. Znam da narod voli da vidi tužne priče. Ja nisam žrtva, bolje da me osuđuju, nego da me žale. To je bolje za mene, jer meni prva, druga, treća mesta ništa ne znače. Što se tiče mojih emocija, ne želim da ih priznam ni sebi, ni majci, ponekad lažem i narod i sebe - govorila je Miljana.
Moram da kažem još jednu stvar i da sednem. Mnogo više bi zamerila Zoli takve reči, nego Danijelu. A ti znaš zašto je tako - istakao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre ovoga sam ja nju molio da mi oprosti i izvinio sam se. Ona je meni oprostila - rekao je Danijel.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.