AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević najavio je sledeći klip u emisiji "Gledanje snimaka". Filip Car je tada Vladimiru Tomoviću pričao kako mu je Jovana Ljubisavljević postala odvratna, a ovo je šokiralo misicu, kako su ranije bili prijatelji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u šoku. Ovo prvi put čujem i vidi, nisam ni osetila - rekla je Jovana.
Ovo nije zbog Vladimira, ovo je i pre hleba. Rekao sam i da mislim da Stefan neće da bude sa njom dugo. Nju i Draganu Mitrović ne mogu da smislim. Menjam mišljenje 4 puta tokom dana - istakao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je rekao da je odvratna, da je promenila ponašanje od kako je sa Karićem, da se ponaša kao da je uhvatila Boga za m*da, 90% kuće misli tako - otkrila je Ermina Pašović.
Njeno ponašanje mi je odvratno i njeno ponašnje mi smeta - dodao je Car.
Nisam se potresla, ovo su neka nova prijateljstva sa Vladimirom, zato se i ne potresam - uzvratila je Jovana.
Ovo nema veze sa Stefanom, nego njeno ponašanje, koje mi je odvratno. To joj pokazujem, mi ne komuniciramo - poručio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno nisam osetila. Ja sam uvek tu bila za njega, ja sam plakala zbog njega. Ovo je sada jer se približio drugoj strani. Nije legitimno ovo što priča - smatrala je misica.
Kada bi se pravila anketa ko se najviše uvlači Tomoviću, to bi bio Car. Ja se sećam da je ona uvek bila tu za njega. Ovo je samo uvlačenje Vladimiru. Jovana je od prvog dana ista, drčna, prepotentna, ne vidim promene u njenom ponašanju. Ovo je klasično uvlačenje. Od kad se smuvala sa Stefanom, ona im je najgora. Ja ću da je branim. Prvi ju je hvalio... Još priča Tomoviću - dodala je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir zna da je suština ovo. Meni je lično rekao da se boji tebe i Mine - istakao je Marko Đedović.
Ja nikad nisam rekao da se bojim, ja se ne bojim. Baš ću ja to da pričam zbog Tomovića i njegovog odnosa sa Jovanom... - pravdao se Car.
Došao kod Tomovića da blati Jovanu, gle čuda velikoga - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir i ja nemamo idealan odnos prvog dana, u svakom odnosu postoje oscilacije ovde. Ja se i sa sestrama posvađam kod kuće, a volim je najviše na svetu. Nemam ni sa jednim muškarcem idealne odnose - dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.