AKTUELNO

Da li ste znali?

Ćerka našeg glumca Zorana Cvijanovića, Milena Cvijanović krenula je očevim stopala, te je postala uspešna glumica, ali i pevačica.

Milena se udala pre dve godine, a tada je podelila fotografije sa intimnog venčanja nakon kojih je dobila bezboroj čestitki i pohvalnih komentara na račun izgleda.

Inače, nakon što je glumac 2015. godine zapao u finansijske probleme nakon sukoba s dobrim prijateljem, sav novac koji je imao uložio je u zajedničku firmu za reciklažu, ali je umesto da višestruko zaradi, ostao bez ičega, te nije imao za Milenino školovanje u Americi, a ona je tada odlučila da sama sakupi sebi novac.

Zoranova ćerka je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila svoj san, pa je i sam glumac uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Milena je ubrzo uspela da upiše čuveni Berkli univerzitet, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

Autor: O. B.

#Zoran Cvijanović