AKTUELNO

Urnebesno!

U večerašnjoj emisiji ''Amidži Šou'' kod Ognjena Amidžića na ''Pink'' televiziji gosti su pevačica Edita Aradinović, mladi pevač Nući, reper Stefan Cvijović Cvija, glumica Ivana Dudić i glumica Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića koju je proslavila uloga u filmu ''Dara iz Jasenovca''.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji je prikazan i snimak takozvanog "prenka" Edite i Cvije, koji su se našalili sa prodavačicama u jednoj radnji u tržnom centru. Naime, Edita je morala da u prodavnici izgovara sve što joj je Cvija preko telefona govorio, a popularni reper svojski se potrudio da je stavi u što neprijatniju situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Imate li možda 3 broja veće patike jer nisam sekla nokte dugo? Malo su mi prljave patike, je l' možete da mi obrišete? Koliko košta brisanje patike? A kako vam se sviđaju moje čarape? Hoću da kupim 27 primeraka ovakvih čarapa - pričala je Edita.

Potom ju je Cvija naterao da trese glavom i da se nervira, jer nemaju čarape koje ona ''želi''.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' možete da mi očistite patike za 1000 evra? Je l' ste videli kakve ja trbušnjake imam? - pitala je pevačica, a potom podigla majicu pokazala trbušnjake.

A onda je morala da odglumi nervni slom!

Sve ću da vam polupam ovde! Vi se meni smejete! Je l' znate vi ko sam ja uopšte? - govorila je glasno pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Cvija ju je zatim izazvao da najjače peva svoj letnji hit ''Slobodno me rani'', dok su je prodavci šokirano posmatrali i smejali se.

Da li imate seksi sportski veš? Hoću da kupim 70, jer ja ne perem veš, samo bacam!

Na kraju se reper pojavio u prodavnici i razrešio misteriju pevačicinog skandaloznog ponašanja.

Autor: M.M.

#Edita Aradinović

#Stefan Cvijović Cvija