AKTUELNO

Oni su joj najbitniji!

Pevačica Lena Kovačević kaže da u sve ide punog srca, naglasivši da svoje emocije zna da kanališe kroz muziku i da ume da voli i da bude voljena.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje kakva je u ljubavi, da li je znala da kalkuliše ili je pokazivala emocije, džez umetnica je iskreno odgovorila:

Strastvena sam u svemu što radim. U najobičnijim sitnicama i u ljubavi. Ne umem drugačije. Moja sreća je taj blagoslov da svoje emocije imam gde i kako da kanališem. Umem da volim i umem da budem voljena. Mislim da nam treba dar za oba u životu.

Ova lepa dama, otkrila je kako ranjeno srce uvek uspešno zakrpiti.

Muzikom i verom u bolje sutra. Nepopravljivi sam pozitivac - naglasila je ona.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Otkrila je da li više voli da dobije kompliment za izgled ili za to što radi.

Da sam želela da dobijam komplimente na prvom mestu za izgled, mislim da bih gradila svoj identitet drugačije (smeh). Volim muziku više od sebe u tom smislu i zavisna sam od tog osećaja kad joj se predam. Onda zaboravljam ko sam i kako izgledam.

Osim muzike, Lenin centar sveta su sinovi Vuk i Teodor, koji joj daju pokretačku energiju. Na pitanje da li bi volela da proširi porodicu, Lena je rekla:

Fokusirana sam na ovu moju mušku vojsku. Sad smo i u školi i u ovom trenutku sam samo skoncentrisana na njih zaista.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Iza sebe ima veliki broj pesama, a njen suprug Veljko Brčin ne može da izdvoji samo jednu numeru koju sa zadovoljstvom peva.

Ljubitelj je mnogih pesama. Ali sve pesme ubedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo. Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa - kaže ona.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Autor: M.M.

#Lena Kovačević