AKTUELNO

U čitavoj priči, najteže joj je pala jedna stvar...

Navodi pojedinih domaćih, ali i medija u Turskoj, koji u poslednje vreme pišu da bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal već duže vreme nisu u dobrim odnosima, ispostavili su se kao tačni. Posle brojnih spekulacija, naša pop zvezda otvorila je dušu i priznala da njen nekadašnji suprug, sa kojim je dobila dvojicu sinova Jamana i Javuza, svoje obaveze ne izmiruje duže od dve godine.

Foto: Instagram.com

- Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene - istakla je Emina.

- Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno - dodala je Jahovićeva, a potom zaključila:

Foto: TVPink Printscreen, Instagram Printscreen

Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj deci, a ne meni. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima - zaključila je Emina.

Autor: D.T.

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal