AKTUELNO

Mnogi se pitaju kako su joj u poslednje vreme usne i jagodice postale tako bujne... Evo odgovora.

U poslednje vreme na društvenim mrežama često se komentariše fizički izgled pevačice Indire Aradinović Indi, za koju mnogi veruju da se ulepšavala kod plastičnog hirurga.

Zbog njenih selfija koje objavljuje u poslednje vreme mnogi su uvereni da je popunjavala usne, ali i jagodice, koje sada izgledaju znatno bujnije. Ipak, pevačica kaže da sve to nije istina - spekulacije pratilaca na Instagramu je demantovala i jednom za svagda rešila da stavi tačku na priču o estetskim zahvatima.

Za neobrazovane ljude koji posećuju profile javnih ličnosti i nemaju druga posla i misle da sve što leti, jede se. Pošto mi konstantno komentarišete i pitate gde sam radila obraze, usta... Ljudi, smršala sam 35 kg! Nikakve obraze nisam radila, niti plastične zahvate na licu. Botoks stavljam u čelo jednom godišnje. Usta sam jednom radila „hijaluron juvederm“ 2018. godine u Berlinu. Lice nedujem isključivo kozmetikom... Sve ostalo izmišljate, nagađate. Uostalom, lepota je u oku posmatrača - poručila je Indi putem Instagrama.

Autor: D.T.

#Indira Aradinović Indi