AKTUELNO

Crnokosa pevačica doživela je peh čim je sela za volan svog automobila.

Lep i sunčan dan poznata folk pevačica Tina Ivanović poželela je da iskoristi na najbolji mogući način - za popodnevnu vožnju gradom sa prijateljicama, međutim, svi planovi brzo su joj pali u vodu.

Foto: Pink.rs

Čim se skockala i zatvorila vrata svog doma u Beogradu, pevačica je sela u automobil i doživela peh - nije dobro procenila razdaljinu prilikom isparkiravanja, pa je udarila u zadnji deo automobila svog prvog komšije!

Foto: Pink.rs

Baš je mala razdaljina bila, a mislila je da će uspeti da istera auto bez problema, međutim, prešla se. Udarila ga je otpozadi i oštetila mu zadnji deo, baš se iznervirala. Odmah je izletela napolje kako bi procenila štetu i dogovorila se oko plaćanja - otkrio nam je izvor blizak pevačici, a mi smo je odmah pozvali kako bismo proverili šta se, zapravo, desilo.

Foto: Pink.rs

- Ne brinite ništa, sve je u najboljem redu. Eto, žene vozači (smeh)! Nisam dobro procenila razdaljinu, pa sam malo čuknula komšijin auto, ali ništa strašno. Odmah sam ga pozvala i nadoknadila štetu, sve je okej - rekla nam je poznata pevačica i dodala da se, posle ovog udesa, vratila u svoj automobil koji nije pretrpeo veću štetu od ogrebotine i uputila se na sastanak sa prijateljicama.

D. T.

#Saobraćajna nesreća

#Sudar

#Tina Ivanović

#pevačica

'