AKTUELNO

Posle onoga što se sinoć desilo mnogi smatraju da će odnos dveju pevačica biti narušen.

Velike su šanse da na domaćoj javnoj sceni izbije još jedan estradni rat, a sve zbog onoga što se dogodilo kasno sinoć. Ovaj put glavne akterke su Sandra Afrika i Katarina Grujić koje bi mogle ozbiljno da naruše odnos zbog gesta Ivana Čolakića Čole, koji je u medijima označen kao novi Kaćin dečko.

Foto: Spasić Nikola

Dok je Kaća sinoć pevala u Austriji, njen dečko se kao nikada do sada provodio na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj, gde je goste zabavljala Afrika, a kako smo uspeli da saznamo od izvora koji se, takođe, našao na ovom veselju, Čolakić je bio oduševljen Sandrom. Simpatije prema koleginici svoje devojke iskazao je komplimentima, ali i novcem koji joj je davao posle skoro svake otpevane pesme.

Foto: Instagram

Bio je baš veseo i raspoložen, sve vreme se motao tu gde je ona pevala. Non stop joj je naručivao pesme i davao ogroman bakšiš, ni sam ne zna koliko joj je para dao za nekoliko pesama! Ona mu je sve muzičke želje ispunjavala, a kad se sve sabralo, Sandra je samo od Kaćinog dečka sinoć zaradila 20 hiljada evra - ispričao je izvor za Pink.rs i dodao da Čola, inače, često čašćava muzičare, ali da nikada do sada ovoliko para nije dao jednom izvođaču.

Foto: Printscreen

U prilog informaciji da je uživao u Sandrinom nastupu govori i činjenica ju je snimao dok je pevala, a na videu u čiji smo posed došli jasno vidi da su pevačici pune ruke novca.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Ko je Čola?

Ivan Čolakić zvani Čola ima 27 godina, razveden je i ima ćerku. U Zagrebu drži poznati noćni klub u kojem nastupaju najveće folk zvezde, a javnost je prvi put čula za njega 2009. godine, kada je potegao pištolj na vozača "Mercedesa" u koji se ispred noćnog kluba u Makarskoj zabio svojim luksuznim BMW-om. Iako se već uveliko priča da je u vezi sa Kaćom Grujić, koju je upoznao na nastupu, pevačica je to demantovala i o njemu još uvek javno ne govori.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Ivan Čolakić Čola

#Katarina Grujić

#Novac

#Rat

#Sandra Afrika

#pevačica

'