AKTUELNO

Haos!

Nakon Bore Santane, Miljana Kulić je dobila reč u emisiji "Pretres nedelje", kako bi rekla svoju stranu priče. Ona smatra da je sve krenulo od sukoba sa Milicom Kemez u emisiji "Gledanje snimaka", kada su se gledali ljubanvi klipovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je počelo od Darka Tanasijevića, kada su bili ljubavni klipovi. Svi znaju u kakvim sam odnosima bila sa Borom, koliko sam pravila šou sa njim. Darko je došao, puštao ljubavne klipove, bio je pušten klip Bore i Nece. Meni je bilo smešno. Sve sam delila sa njim, da bih doživela da mi Ana i on trudnoj ukradu čokoladu. Krao mi je i hranu. Bio je pušten klip, bilo mi je presmešno. I sada da bude pušten klip, pokidala bih se od smeha. Kako Neca ljubi sliku, pesma "Zagrli" Goce Tržan. Milica mi je prišla i krenula da me vređa, da mi priča da sam ubica. Posle mi je rekla: "Kako polivaš svoju mamu", ja sam joj rekla: "I ti svoju". Nisam bila rasanjena, znate koliko sam slaba na njenu priču. Prišla sam i rekla da ne treba da se spuštano na taj nivo, da sam joj rekla neispavana. Ona mene poliva kafom, ja krenem nju kofom. Onda skače Bora, kreće da vređa moju majku, oca... - govorila je Miljana.
Ja njoj nisam vređala majku i dete, to se vidi - ubacila se Milica Kemez.
Preskače glavni deo, zbog čega sam ja skočio - dodao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Od sada više nema praštanja, od 22. nikome! Mogu da kleče, da mole... On je zbog Milice nadrndan, psuje je i vređa svakodnevno, i danas, kao i mene... Ja molim mamu, znam da podnese tužbu i za ovu (Taru) i za Brendona jer je rekao da sam zatrudnela na WC šolji - rekla je Miljana.
To je istina, na WC šolji, pijan te je j*bao. J*bala si se na WC šolji. Ona će završiti u ludari posle rijalitija - ubacio se Brendon.
Ni na Pornhub-u nemaš lajkove, ni tamo te ne vole - dobacila je Tara Simov.
Videćeš, od sada sve na sudu. Slušajte, on je podignut posle dve nedelje, Brendonatori su verovatno na brodiću. Nego da nastavim sukob sa Borom. Od dana današnjeg nikome ne praštam. Bora je pričao da mi je j*bao mamu, svašta za moje sestre. Mama, samo pišite privatne tužbe, plaćam sve kada izađem - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora me je vređao, posle mi je rekao: "Izvini". Juče sam prala stvari, dao mi je ovoliko praška, sedam, osam dukseva, posteljinu, jastučnicu, da mu opere. Ja mu oprala, on dolazi ispred apartmana, lupeta neke gluposti. I to je to. Nisam mu prala u mašini, to je zabranjeno, nego u kadi - nastavila je Miljana.
Lažovčino, čak te je i dečko danas demantovao. P*čka ti je razvaljena, kupusara, j*bala si se posle kiretaže. U kadi k*njaš! - dobacivala je Tara.
Budala sam, idiot, narodna izreka je ološe treba gaziti. Do kraja rijalitija kada se posvađam sa nekim, treba da ostanem u sukobu. Više nikome ne praštam i to je to. Ovo za prste što je Bora rekao i sve ostalo, podnesite tužbu - govorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Idemo na poligraf! Da potpišemo da li sam joj gurnuo pola ruke. Idemo na poligraf. Pijani smo bili, ljubila me u usta posle žurke, ne lažem - poručio je Bora.
Možeš da lažeš, na tvoj nivo više neću da se spuštam. Da, jesam ti ukrala i tek ću ti krasti! Od lopova treba krasti. Svi znaju da on krade, u svakoj sezoni krade, i od mene je trudne krao - poručila je Miljana.
Ti si krala ljudima stvari, odavde si iznosila stvari, meni si ukrala papuče. Lopove, vrati mi papuče! - dobacivala je Tara.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.