AKTUELNO

Lepa voditeljka dokazala je da nema zmiju u džepu, pa je sama isfinansirala Filipov i njen noćni izlazak.

Nedavno su procurile fotografije iz jedne kafane na kojoj se vidi kako se Nina Radulović strastveno ljubi sa šest godina mlađim dečkom Filipom Krajinovićem, zbog čega je voditeljka bila besna, pa su mnogi mislili da će pauzirati sa noćnim izlascima sa svojim dragim. Međutim, njima se provod baš osladio, a ovaj put je Nina bila inicijator izlaska.

Foto: Facebook/Kafanica Dzentlmen & Dama – Sombor

Čim joj je dečko stigao iz Pariza, Nina ga je odvela provod na jedan prestonički splav, a na kraju večeri odlučila je da odreši kesu i sama plati ceh. Kada je videla koliko novca mora da izdvoji, nije joj bilo svejedno. Međutim, ona je ipak platila pun iznos računa.

Foto: Instagram

- Nina i Filip su stigli na splav negde nakon ponoći i odmah su se bacili na đuskanje. Sve vreme su igrali, pričali, nisu se odvajali jedno od drugoga. Njihov ceh je ispao 25.000 dinara i na kraju je Nina sve platila - otkrio je izvor koji se zatekao na licu mesta

Inače, Nina i Filip su bili razdvojeni zbog njegovih poslovnih obaveza, pa su razmenjivali romantične reči putem društvenih mreža, a po povratku tenisera u Beograd, on i voditeljka su nerazdvojni.

Foto: Tanjug

Pink.rs

#Filip Krajinović

#Nina Lečić

#Teniser

#voditeljka

'