AKTUELNO

''Pretpostavljam da je zapravo krhka, emotivna, ali je sebi rekla: Ja neću takav život!''

O Editi Aradinović i Luni Đogani često se pisalo - kako zbog rodbinskih veza i narušenih odnosa, tako i zbog njihovih izjava u medijima.

Foto: Instagram.com

Ipak, sada kada je prošlo nekoliko godina i strasti su se smirile, Edita je poželela da stavi tačku na komentare koji je prate, a to je da se navodno stidi prezimena Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije tačno, ja sam se samo ogradila da moje prezime nije Đogani, jer sam po tati Aradinović. Đole je mamin brat od tetke. Mi se ne viđamo, nemamo nikakvu komunikaciju – otkrila je Aradinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Lunu sam upoznala nekoliko godina pre njenog ulaska u Zadrugu. Kada sam ispratila kroz kakvu je torturu prošla u rijalitiju, nisam želela da joj budem na teretu već sam joj dala podršku, a ona najbolje zna sve – dodala je pevačica.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Pretpostavljam da je zapravo krhka, emotivna, ali je sebi rekla: Ja neću takav život. Nije nastavila da ide po rijalitijima, nego se vratila porodici, duhovnosti... Želim joj svu sreću. Čestitala sam joj na trudnoći - ističe Aradinovićeva.

Foto: Instagram.com/luna_djogani

Povremeno joj pišem, pitam je da li je dobro – zaključila je Edita, koja je u nedavnom intervjuu otkrila da se bori sa Atlasovim kompleksom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Edita Aradinović

#Luna Đogani