AKTUELNO

Prija joj roditeljstvo!

Pevačica Goga Sekulić već neko vreme boravi u Beogradu. Domaći mediji pišu da planira da pazari nekretninu u elitnom delu prestonice, ali i privodi rad na svojoj autobiografiji. Pred objektivom premijerne kamere progovorila je detaljnije o tome.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da živi na relaciji Švajcarska-Srbija, nju je pandemija prilično pogodila i odložila izdavanje njenog albuma. Ekskluzivno otkiva da je snimila pesmu sa mladim reperom iz Nemačke, a izlazi čim snime spot.

Pevam na srpskom, on repuje na nemačkom. Devojke, spremite se - priča Goga kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, pevačica se krajem 2016. godine tajno udala za 15 godina mlađeg sportistu Uroša Domanovića. Sada otkriva kako reaguje na komentare koji kruže o njihovoj razlici u godinama.

Dečko mi se dopao i ja njemu i to se sve desilo spontano. ako budemo gledali šta ko kaže i misli, onada ćemo ostati sami. Uroš i ja imamo dete, naš prelepi Vasilij Andrej, tako da me zaista komentari ne zanimaju. Bitno je da se volimo i poštujemo. Teže je kada dođemo u Beograd, a on mora zbog akademije da bude u Cirihu - dodaje pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Uživam u ulozi majke, srećna sam zbog toga. Da ne ispadne da sam savršena, ali jesam - savršena mama - zaključila je Sekulićeva.

Autor: M.M.

#Goga Sekulić