AKTUELNO

Novinarka Televizije Pink Gordana Uzelac, koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom Dana državnosti odlikovao srebrnom medaljom za zasluge, prvi je novinar koji je ušao u crvenu kovid zonu i to u momentu kada je infekcija "besnela".

Ekipa "Premijera - Vikend specijala", najgledanije zabavne emisije o životima poznatih ličnosti, i ove nedelje donosi vam ekskluzivne priče i do sada nepoznate detalje o vašim omiljenim zvezdama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove nedelje, srebrnom medaljom za izuzetne zasluge odlikovana je i novinarka televizije ''Pink'' Gordana Goca Uzelac.

Pre svega izuzetna mi je čast što je to došlo na jedna najvažniji datum za našu zemlju. Došlo je od predsednika, od zemlje u kojoj živim. Zahvalila sam se mojoj zemlji i mom predsedniku, na ukazanom poverenju i priznanju. Ovo je odgovornost da budem još bolja. Velika mi je čast i privilegija - priča Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova nagrada joj je ostavila poseban utisak.

Prvi put sam imala tremu. To je veliko zadovoljstvo. To je za mene nešto što ću u srcu nositi - ističe novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponosna je na sebe, ali iza tog rada stoji mnogo odricanja i mnogo truda.

Moje odricanje je bilo privatan život koji ne postoji, ali se ne žalim. Ceo svoj život sam posvetila pričama, izveštajima i novinarskom poslu. Ponosna sam na sebe, jako, jer sam sve svoje snage uložila u ovaj rad. Sve se to isplatilo, moji roditelji su ponosni i ovu nagradu posvećujem njima - dodala je Goca.

Istakla je da ne bi ništa promenila, a ovo odlikovanje je samo podstrek da bude još bolja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Gordana Goca Uzelac