AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, imala je poruku za svog sina koja će ga sigurno šokirati.

Nakon novogodišnjeg pisma, u kom je iznela da njen sin laže kada je njegova seksualna orijentacija u pitanju, prvi put, ekskluzivno za Pink.rs, oglasila se Milena, majka Nenada Lazića, poznatijeg kao Nece tiktokera.

Ne bih rekla da Neca govori istunu. Ja svog sina podržavam. To je sve Borivoje napravio. Kad budem videla da ima seks sa muškarcem preko TV-a ili mi dovede muškarca u kuću, podržaću. Neca je moj Nenad koji ima više pameti nego svi u kući. Njega je Bora naterao na sve, on zna neku Borinu tajnu, ali ne sme da kaže - započela je Necina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sumnja da Neca zna neku Borinu tajnu, koju Neće da iznese. A smatra i da se Neca sviđa Bori, jer, kako je čula, on je biseksualac.

Da! Bora mnogo laže. Bora je gej, priča mu okolina i ja to mogu da potvrdim. Zašto ga je napao sinoć zbod Danijela i Miljane? Jednostavno tera inat dodala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sviđa joj se to što je Miljana zapretila Neci da ne prilazi Danijelu. Osvrnula se i na njihovu vezu.

Miljana je po mom mišljenju psihijatrijski slučaj, bolesnik. Danijel nije imao kud, kad ga je Tomović napao, on je morao da se približi Miljani. A da li Neca zna da je on gej, ja to stvarno ne znam. Ja Nenada nisam videla sa muškarcem, a i da jedam, ne znam šta je to strašno - priča Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Necina majka kaže i da postoji mogućnost da je Neca našao Danijela na ''gej'' aplikaciji.

Moguće je, a da li je Necu neko video na gej aplikaciji? Moj sin živi u jednoj savremenoj porodici, kad izađe ja ću da znam ko je moj Nenad. Viđala sam ga samo u krugu devojaka i drugara. Ja sam Boru tužila! Molim da se otkači od njega- dodaje Milena.

A kada bi prihvatila Necinu seksualnu orijentaciju, ne bi joj se dopalo da Bora bude zet.

Ma kakav Bora! Neca nije zaljubljen u Boru!

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bi joj se dopalo da zadrugari dobiju zadatak ''Svadba Bore i Nece''.

Mislim da je to glupo i da se produkcija igra! Boru mrze Necini fanovi. Baš me briga, ja znam ko je moj Nenad. Bora prvi ne bi pristao na to, a ni Nenad - priča Necina majka,

Za kraj je, na iznenađenje mnogih, otkrila koju zadrugarku bi želela za snajku.

Što ne napravite svadbu Nenada i Milice? Volela bih da Milica Kemez stane pored Nece u inat Bori. A kod mene bi uživala, moji su u Nemačkoj. Uživala bi i to namerno - zaključila je Milena, Necina majka.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Bora Santana

#Danijel Višić

#Milica Kemez

#Miljana Kulić

#neca tiktorker