AKTUELNO

Naš poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini, od posledica upale pluća.

Kantautor se proteklih tri dana nalazio na Infektivnoj klinici, međutim, ovu bitku, nažalost, nije dobio…

Đorđe je nedavno, tačnije 2019. godine preživeo infarkt i ugrađeni su mu stentovi. On je tada morao da otkaže koncert, a saopštenje za javnost dala je njegova ćerka.

Foto: Wikipedia.org/romanski/Quibik

- Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert…Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerašnji koncert odlaže - objavila je pevačeva kćerka Beba Balašević.

Dodala je da „život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… , a zdravlje je u svakom slučaju najvažnije“

- Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti…- poručila je tada Beba Balašević.

Foto: Printscreen YouTube/titanikSlo

- Za sve što pitaju kako je moj tata… On poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se oseća - napisao je Aleksa Balašević tada na društvenim mrežama.

Đorđe je tada, nakon infarkta, nastavio da posmatra život kroz svoju prizmu, doživljava i lepo i ružno na svoj način, govoreći kao da smrt koja ti pokuca na prozor nije ništa, do obična senka koju možete oterati.

- Dobra vest je da nisam umro, baš iz prve - našalio se Đorđe Balašević, a zatim objasnio kako je izgledala dramatična situacija oko njegovog zdravlja.

Autor: O. B.

#Đorđe Balašević