AKTUELNO

Odlučio da ništa ne prećuti!

Bivši zadrugar Nikola Đorđević bio je ovonedeljni gost u rubrici ,,InstaTARGER", te je bez dlake na jeziku odgovarao na pitanja sa zvaničnog Instagram profila Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misli o Tari i Ša, da li su zajedno?

Foto: Pink.rs

- Nisu zajedno, ali ima nešto više od prijateljstva, čudan je odnos. Primetio sam ponašanje, njih svi osuđuju, ona se presvlači pred njim u garderoberu, vidim da je i njemu stalo do nje.

Da li misliš da je ok i pošteno postupila Jovana što je raskinuča sa Lukom kad tu već nema emocija?

- Ja sam joj rekao, da joj to zameram, što nije raskinula sa Lukom čim je osetila to. Davala mu je lažnu nadu. Bilo je par komentara u kući, pre nego što je ušao Karić, nju su podigli, pa pričaju da se osećala ugroženo i da je zbog toga ušla u priču sa Karićem. 

Foto: Pink.rs

Da li si bio kod Sanje?

Foto: Pink.rs

- Nisam bio kod Sanje, ona je otišla na Karibe, ali smo se čuli, rekla je da ćemo se čuti kada se vratimo. Ali ne možemo se pomiriti, jer to je prešlo više u prijateljstvo.

- Ne znam po čemu sam bacio koske, ali to je verovatno za Danijela, ali to ste vi videli, ja nisam, nisam čuo šta je pričao, sve šta je pričao, on je pričao o sebi... On je ponavljao drugi razred, ali videće se vremenom ko je ko. Ja nisam bacao koske, zadrugari su čuli od Nece da on ima gej sajt, tako da, ja ne znam ništa o tome.

Foto: Pink.rs

Ko su tri gej zadrugara?

Foto: Pink.rs

- Ne bih to iznosio, jer mi je glupo, napraviću njima neprijatne situacije. Neca da, zato što je on imao veliki pritisak, i od strane Bore, on mu je tražio da prizna da je zaljubljen u njega. Baš je Neca pričao u pabu, da ima dosta muškaraca koji se prave da su muškarčine, ali su ustvari gejevi. Ja nemam ništa protiv tih ljudi, ja nemam ništa sa tim, to je njihova stvar.

Detaljnije u nastavku.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Danijel Višić

#Jovana Ljubisavljević

#Nikola Đorđević

#Zadruga