AKTUELNO

''Oni su profesionalci!''

Pevač Saša Matić, povodom 20 godina karijere, planirao je da uradi pesmu sa Jala BratomBubom Korelijem, a budući da je Koreli bio uhapšen zbog pucnjave u Sarajevu, pevač je rekao da su obojica pevača veoma profesionalni i da želi da se što pre reši cela situacija.

Foto: Instagram.com/bubacorelli

Nisam ništa čuo, imao sam tad neku proslavu. Ne znam o čemu se radi. Mislim da je glupo sada to da komentarišem. Kada bude nešto gotovo, svakako ćemo biti na vezi. Oni su profesionalci u svom poslu, što dokazuje njihova velika popularnost, veliki hitovi, koncerti. Svakako želimo brzo razrešenje ove situacije - rekao je Matić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadovoljstvo bi nam bilo da urade bar jednu numeru za Sašu na novom albumu kojim planira da obeleži 20 godina karijere. Zajedno sa njihovim timom i pokojnim menadžerom Borom Lalevićem radio sam koncert. Oni su ljudi profesionalci - rekao je Sašin PR menadžer.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Podsetimo, reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, uhapšen je nakon pucnjave, koja se dogodila u Sarajevu u ponedeljak. On se, prema policijskim informacijama, tereti za krivična dela izazivanja opšte opasnosti, nošenja oružja i nanošenja teških telesnih povreda. Međutim, reper je nakon 90 minuta ispitivanja i saslušanja pušten iz pritvora.

Foto: Instagram.com/bubacorelli

Autor: M.M.

#Buba Koreli

#Jala Brat

#Saša Matić