AKTUELNO

Sve će se zatresti.

Dvaneesta nedelja sa sobom nije donela samo ljubav, spremnost i odlučnost – već i dvanaestu pesmu Željka Mitrovića i njegovog benda MONX pod nazivom " Space Jam". Gruv je brz, gruv je jak, gruv je pokretački. "Space Jam" sa sobom nosi postpraznično ludilo i naboj kakav je publika u regionu očekivala, ali i zasluženo svakako dobila. Nema sumnje "Space Jam" može rame uz rame sa dosadšnjim hitovima benda MONX, i bez pretencioznosti mogu se očekivati višemilionski pregledi, kao što su pređašnje numere sa razlogom to i ostvarile.

Foto: TV Pink Printscreen/PROMO

Uspeh Mitrovićevog benda MONX na prvi mah deluje kao da je došao preko noći. Da li je baš tako!? Kada se sastave umetnici kalibra, kakve je Željko okupio; talentovani, mladi vizionari koji mogu da pariraju ovom sve samo ne tipičnom medijskom mogulu; kada postoji posvećenost, neiscrpna inspiracija, ljubav i lucidna kreativnost – ali i snaga i odlučnost, eto odgovora. Deluje prosto, ali i nije. Isto kao i ovaj izazov koji je Željko prihvatio od muzičke zajednice Srbije da - snimi, komponuje i producira 30 pesama za 30 nedelja, i da svaka pesma ima i svoj video. Put do uspeha benda MONX je jedno neverovatno putovanje, koje je Željko zaokružio svojim autentičnim doživljajem muzike, te nije ni čudo da je to publika u regionu i prepoznala.

Foto: TV Pink Printscreen/PROMO

U najnovijoj numeri Đorđe Miljenović – Skaj Vikler, momak koji je višestruki instrumentalista, kompozitor, producent, i prvenstveno vokal na koji teško da možete ostati imuni, zajedno sa Željkom i MONXIMA zove publiku da se spremi za gruv. Onaj vrcav, a ozbiljan. Gruv dostojan svetske scene. Dovoljno spektakularan, a poznat...baš kako bi Dino Dvornik zvučao u 2021. godini. I zove sve da čuju ovu stvar. Jer iako su praznici iza nas, iako danšnji svet nije u potpunosti onakav kakav bi želeli da jeste, ova numera prenosi optimizam koji nikako ne treba propustiti.

Foto: TV Pink Printscreen/PROMO

I nema razloga da se laktovima guramo...jer ova buka i ovaj zvuk su nam karta da napustimo Zemlju barem na trenutak i apsolutno za sve tu ima mesta. I su svi pozvani. Bend MONX veruje u različitost, veruje u ljubav i što je najbitnije - veruje u "Space Jam" gruv. Gruv koji je upečatljiv. Gruv koji je prepoznatljiv. Gruv koji nas spaja i donosi emociju da smo svi mi zapravo jedno.

Foto: TV Pink Printscreen/PROMO

Autor: S.P.

#Izazov

#Monx

#Space Jam

#nova pesma

#novi spot

#Đorđe Miljenović Skaj Wikler

#Željko Mitrović