AKTUELNO

Evo kakva je bila njegova reakcija!

Ove nedelje u emisiji "Premijera Vikend Specijal" uživo u program sa Nemanjom Vujičićem razgovarao je i pevač Sloba Radanović. On je otkrio kako slavi ovaj dan, da li je poklonio nešto devojci Jeleni, a onda mu je Nemanja poklonio čokoladu koju mu je nešto ranije poslala Kija Kockar, njegova bivša supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Slavim i Dan ljubavi kao simboliku, a Dan vina kao tradiciju našu, tako da ovim putem čestitam slavu svima koji slave. Kad sam bio klinac peške sam otišao u jedno selo, koje nije blizu grada, da se vidim sa nekom devojkom. Ni zbog čega se u životu ne kajem. Zauzet sam i dalje, Jelena je dobila jedan deo poklona, cveće i te sitnice, a drugi deo tek sledi - rekao je Sloba, pa se osvrnuo na bivše:
Svaka ljubav koja je bivša i bolela je u jednom trenutku. Ne bih menjao ništa, ja kada se posvetim nekome, znam da volim an pravi način, a ako osetim da je uzvraćeno, ja sam deset puta bolji. U suprotnom ne bih divljao, samo bih se zahvalio što mi je otvorila oči i otišao. Sedeo sam ranije na dve stolice.

Foto: E-Stock

Kako je Kija poslala Slobi čokoladu za Dan zaljubljenih, prijateljski, Nemanja je istu i predao pevaču.

Hvala joj. Ne znam zašto ti je dala, jer je Dan zaljubljenih? Ja ne jedem slatkiše, ali će se pojesti, neko će pojesti, a možda će i ostati - rekao je Sloba, pa se prisetio kako je sa njom slavio Dan ljubavi:
To su bili trenuci kada smo bili srećni, kao svaki normalan par smo provodili ovaj dan.

Foto: Instagram.com/kijakockar, Pink.rs

Autor: N.V.