AKTUELNO

O svojoj novoj izabranici Milici ne želi mnogo da govori, ali je pevač u intervjuu za Pink.rs otkrio šta sada misli o ljubavnoj romansi svoje bivše devojke sa Živojinovićem.

Mladi pevač Ljubomir Perućica pre oko dva meseca uplovio je u ljubavnu romansu sa manekenkom Milicom Simić, međutim o novoj izabranici još uvek ne želi mnogo da govori u javnosti.

- Naša veza je još uvek na početku i ne želim da sve izmalerišem pričom o našem ljubavnom životu. Tako je najbolje, ne želim da se njeno ime provlači po medijima zbog toga što je sa mnom u vezi. Ona želi da gradi svoje ime u modelingu, a ne da se o njoj piše kao o mojoj devojci - rekao je Perućica za Pink.rs, a onda je otkrio i to da li uskoro planira da stane na ludi kamen.

- Ma kakvi, ima još vremena. To se ne planira, to se dogodi - rekao je pevač.

Foto: Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Foto: Instagram printscreen

Iako se Ljuba ranije lepo družio sa Filipovim bratom Stefanom, oni se u poslednjih nekoliko meseci nisu ni videli, a ni čuli, a spekuliše se da je za to zaslužna upravo Aleksandra.

- Sa Stefanom, Filipom i Aleksandrom se nisam ni čuo, a ni video skoro. Veoma puno se radi i ponekad nemam vremena da odem ni svojoj kući - kaže Perućica, ali ne krije da mu se Prijovićkina nova pesma ''Senke'' veoma dopada.

- Pesma razbija, kao i sve njene pesme do sada. Zna da izabere, zna da donese pesmu na pravi način i napravi hit - rekao je Ljuba za naš portal.

Nedavno se pisalo da su se Aleksandra i Filip tajno venčali, a kako je portal Pink.rs ranije pisao, oni su pre nekoliko meseci otpočeli i zajednički život kada se Živojinoć uselio u pevačicin stan na Voždovcu. Perućica je putem našeg portala svojoj bivšoj u budućem bračnom životu poželeo sve najbolje.

- Ja Aleksandri želim da joj ljubav traje večno i da uvek ima oslonac i podršku - poručio je pevač Prijovićevoj i njenom izabraniku.

Foto: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović // Foto: Instagram Printscreen

Nedavno se u medijima spekulisalo o navodnoj Ljubinoj aferi sa kolegom Milanom Dinčićem Dinčom, što je on demantovao. Ranije su bili nerazdvojni, a Perućica se, iako je našao devojku, i dalje trudi da za svog najboljeg prijatelja uvek ima vremena.

- Ja za svog brata uvek imam vremena, ako se ne vidimo, čujemo se. Stalno smo u kontaktu - rekao je pevač.

Foto: Foto: Instagram

Perućica je za naš portal prokomentarisao i nove koleginice, novopečene pevačice - Staniju Dobrojević i Tamaru Đurić.

- Mislim da pevanja treba da se drže ljudi koji to shvataju ozbiljno i bave se ozbiljno tim poslom, a one su zapevale više radi ličnog marketinga, jer je ljudima to definitivno interesantno - kaže pevač.

Foto: Stanija Dobrojević // Foto: Pink.rs

Foto: Foto: Andrej Nihil

Iako je bio u vezi sa koleginicom, on kaže da mu trenutno nijedna dama sa domaće estrade nije zanimljiva.

- Trenutno me nijedna koleginica ne interesuje i nijedna mi nije interesantna.

Iako u skorije vreme ne planira da izda album, on je za naš portal otkrio da će uskoro objaviti novu pesmu i spot.

- Konačno sam pronašao brzu pesmu i uskoro ću je izdati zajedno sa spotom. Album je još uvek nemoguća misija, ima vremena - otkrio je Perućica za naš portal.

Foto: Ljuba Perućica // Foto: Andrej Nihil

Autor: M. K.

'