AKTUELNO

Čudno veče!

Voditelj Darko Tanasijević je upravo ušao u Belu kuću, a to znači da je vreme za "Nominacije". Zadrugare večeras očekuje težak izbor, a na njima je da Taru Simov, ili Nenada Aleksića Ša pošalju u izolaciju. Podsećamo, dan za nama obeležila je njihova celodnevna drama, koja je rezultirala otkrivanjem mnogih istina, koje su čekale dan kada će biti obelodanjene.

Na zadrugarima je da obrazlože i objasne, zašto jedno ili drugo šalju u izolaciju, a sudeći po danu, i ova noć obećava. Prvi zadrugar koji je imao čast da nominuje, bio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je drugi put da su nominovani, ja mislim. Oni su meni jako dragi ljudi, i ostavljam nju, a šaljem Ša. Nemam ništa ružno, iz odnosa sa mnom, nemam ništa loše da kažem. Nemam ništa novo da kažem - rekao je Đedović.
Tara je prirodno skot, i bahata i bezobrazna, i dobra i loša. Nervira me što kasni, lupeta sa vratima, svađa se sa Ša kada svi spavaju. Ne znam kako da joj pomognem, ne znam kako da je savetujem. Ona me podseća na brata koji je isto tako hiperaktivan, i jedina ja mogu da je podnesem. Nekad abih je upucala, i ne znam da li ljudi misle da se ja pretvaram, ali zadnju nameru nemam. Sa mnom je super, nije me povredila i uvredila. Ša i ja nismo bliski toliko, jer ne mogu da podnesem njegovu napetost, i mislim da koliko god je dobar sa nekim, a taj neko kaže lošu reč, on će skočiti i uvrediti bez stida i blama. Jako ume da podbode, a ja to jako mrzim. Ne volim kada me neko podbada tako nisko, Ša ima prgavu crtu, i to sam odmah primetila i kod Rialde, Vladimira, Cara... Za mene to nije stajanje na žulj, ali eto gađaju ga komentari. Mene nije uvredio, bio je fer i korektan. Što se tiče današnje situacije, iskreno da kažem, ja već 3 meseca znam - počela je Sandra:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kaže da je istina, on kaže da je laž. Ako nešto budem videla, i ako me neko nešto direktno pita, biću fer, pa neću na dalje komentarisati, ali da je vaš odnos užasan, i da od vas niko ne može da živi, to je istina. Zbog današnje situacije šaljem Ša - rekla je Rešićeva za kraj.
Ša je legenda, šeta sa mnom, uvek pita da li sam gladan, sve mi pomaže i to. O Tari nismo puno pričali, simpatična je, samo mnogo histeriše, imala je neke napade pre neko veče, nisam mogao da spavam - dodao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam i Taru i Ša, generalno sam gotivio Taru prošle godine, i ona je jedina imala ambiciju da me sabotira, ali je videla da nema vajde od toga. Ša i ja smo se kratko svađali, ali kada smo se sreli napolju, sve je bilo okej. Tara mi je draža, nemam potrebe da analiziram. Ja ću sačuvati Taru, a Ša šaljem u izolaciju. Ništa mu ne zameram za sada, on ima samo tu manu da prebaci ponekad, pa bocka, provocira. U suštini, korektan odnos, volimo da pijemo kafu, da se sunčamo. On je specifičan, ali eto. Sa Tarom je konstantan odnos, i funkcionišemo okej. Tara se popravila, a i Ša je nenormalan, čudan - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga