AKTUELNO

Poznato je da javne ličnosti vrlo često podležu pritisku da izgledaju što lepše, zategnutije i bolje na društvenim mrežama, ali taj trend im se nekad obije o glavu, pa dame sa estradnog neba često preteraju sa korekcijama na fotografijama.

Novi trend koji nije ni sličan fotošopu zaludeo je svet, pa je tako došao i kod nas, a nakon obrade fotografije razlika je ogromna, skoro pa vam promeni lični identitet.

Ovom trendu podlegle su i učesnice najpopularnijeg rijalitija ,,Zadruga". Prva u nizu je Anabela Atijas, pevačica i jedna od najpoznatijih majki u regionu. Naime, Anabelu, kao i ostale zadrugarke imali smo prilike da pratimo svakodnevno na velelepnom imanju, pred kamerama, pa nije bilo teško zabeležiti kako izgledaju bez šminke.

Foto: TV Pink Printscreen

Zasigurno je da je Anabela negovana žena, koja brine o svom kako fizičkom, ali i unutrašnjem miru. No, vrlo često zna da se zaigra u pomenutoj aplikaciji, pa izlasku iz rijalitija pomislila je kako su njeno pravo lice svi zaboravili, te je krenula da koristi poznatu aplikaciju za sređivanje svih nesavršenosti. Inače, Anabeli su mnogi poručili da se ne igra sa filterima jer prirodno izgleda lepše.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored provokativnih fotografija, koje su svakodnevnica Ljube Pantović, ona uživa da postavlja fotografije koje prethodno ubaci u aplikaciju za sređivanje. Iako ne upotrebljava često popularnu aplikaciju, budući da je poznata da vodi brigu o svom fizičkom izgledu, odlascima kod kozmetičara, posvećenost treninzima, razlika se ipak vidi. Stiče se utisak da je na svoje telo zalepila tuđu glavu kako bi izgledala lepše, savršenije i atraktivnije. Za telo joj svakako fotošop ne treba, jer za svoje godine izgleda savršeno.

Foto: Instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Pobednica Zadruge 2 Luna Đogani takođe vrlo često ima 'ispade' kada su obrađivanje fotografija u pitanju, što u komentarima ispod možemo primetiti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Iako važi za jednu od atraktivnijih zadrugarki, koja uskoro treba da se porodi, njeni pratioci na Instagramu primete vrlo često promenu u licu, te zaključe da se i Đoganijeva bavi preradom fotografija jednim klikom.

Bivša zadrugarka i pevačica Dragana Mitar svakodnevno objavljuje fotografije na kojima joj je lice neprepoznatljivo, te se nekoliko puta i oglašavala povodom lošim komentara i prozivki zbog toga. Ten joj je poput porcelanske lutke, bez ijedne bore, usta puna, a pogled izoštren.

Foto: RED TV Printscreen

Često se desi da Dragana postavi fotografije sa dragim osobama, koje ne provlači kroz razne filtere. U tim situacijama se može primetiti da rijaliti učesnica preteruje sa obrađivanjem fotografija. S obzirom na to da se nedavno našla na meti kritika i uvreda, odlučila je da prizna kako koristi aplikaciju za sređivanje lica.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Anabela Atijas

#Dragana Mitar

#Ljuba Pantović

#Luna Đogani

#Zadruga