AKTUELNO

Ne može da dočeka!

Zadrugar Nikola Đorđević kaže da se po izlasku iz rijalitija odmah dopisivao s bivšom ljubavlju, Sanjom Vučić, te da će se videti čim se ona vrati sa Kariba.

Sada već bivši zadrugar Nikola Đorđević smatra da mu je rijaliti još jedno iskustvo više, koje mu je pomoglo da bolje upozna razne profile ljudi. Međutim, smatra da sve unutar "Zadruge" izgleda drugačije nego na malim ekranima.

Foto: Instagram.com/nikola_djordjevicc

- Jedno zanimljivo iskustvo. Drugačije je unutra nego napolju. Povukao sam se, ubilo me je što sam se slabo hranio i konzumirao ishranu koja ne odgovora meni i mojoj građi. Postoji dosta loših ljudi unutar kuće. Više sam za druženje i opuštenu atmosferu, a ne za svađu i razmirice, koje su bile svakodnevne dok sam tamo boravio - kaže Nikola.

Na pitanje da li planira ponovo da stupi u kontakt s bivšom devojkom Sanjom Vučić, zadrugar napominje da je to već uradio.

Foto: Instagram.com

- Sanja je trenutno na Karibima, planiramo da se vidimo nakon njenog povratka. Čuli smo se već preko poruka, imam želju da sumiramo zajedno utiske. Nema tu sad mirenja i nečega sličnog tome, više prijateljski da se ispričamo. Dosta sam razmišljao o njoj tokom rijalitija. Skoro sam sa Sanjom izašao iz veze, većinu stvari sam u životu prošao upravo s njom - iskreno govori Đorđević kome se nijedna devojka nije dopala za vreme boravka u Beloj kući.

- Kad sam čuo da su devojke bile sa nekoliko muškaraca unutar rijalitija, odmah su mi se zgadile. Svako jutro ih vidim bez šminke i bez kose.

Autor: M.K.

#Sanja Vučić