AKTUELNO

On je pravi za nju!

Nakon snimka na kojm Miljana Kulić moli Lazara Čolića Zolu da se pomire, voditelj Milan Milošević je tražio njen komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' te sramota ovoga Miljana? - upitao je voditelj.
Veruj mi da je na klipu katastrofa, ali meni je sada smešno. To je navika, meni nikada nije bilo lepo. Kod nas se sve vodilo na hranu i cigarete. Prala sam mu, čistila, pa osušim. On je mene iskoristio, a nikada me nije pitao da li sam na primer gladna. Mi dva meseca nismo bili ni u kakvom konktaktu. Ja sam priznala tada, a on meni daje neki datum,a taj datum je za nekog drugog, ali "Ja nisam ona što je pala na kolena". Meni je bio potreban neko novi u životu. Ja sam sebe ponižavala zbog njega, svađala se sa majkom, pa mi bude teško. Svi ste videli muku moju, a niko nije to radio, najgora sam. Ali od kako se pojavio Danijel, meni se sve promenulo. Ja sam bivšeg zaboravila zbog Zole, sada se pojavio Danijel, pa ću zaboraviti Zolu. Ja sa Danijelom spavam, ustajem, pričamo o svemu, ja ga grlim, mazim, a on je meni sjajan baš. Bila mi je potrebna ta muška pažnja. Zola je namerno ušao u vezu sa mnom i nakačio se na mene kada je ušao u Zadrugu 2 - pričala je Miljana.
Mene je momak oduševio kada je ušao, ali sam ga napala zbog Vladimira, ali kada se predstavio, osetila sam leptiriće u stomaku - otkrila je Miljana šta misli o Danijelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja iskreno podržavam ovo priču, ako im je lepo tako treba da bude - koentarisao je Đedović.
Ja sam njega volela Milane, a on je mene povredio baš - pričala je Miljana.
Miljana nije više pitanje koga si volela, i šta se dešavalo, ali bitno je kako će biti dalje. Sve svađe sa Marijom, ali sada je fina. Nadam se da će se Danijel svideti Mariji, jer ako joj se ne svidi kuku nama - komentarisao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jedino iskrena kada sam u svađi sa njim, pa sve kažem, a kada ga volim, ćutim. Milana obzirom da je Jovana raskinula sa Lukom posle 3 godine, što ja ne bih mogla nešto novo da mi se desi. Ja u vezi sa Zolom nisam bila voljena, on nije potrebe da me ne zagrli ni poljubi. Molila sam ga da ga zagrlim u rehabu, on nije hteo, a meni je jako teško. U petak sam trebala da idem sa Zolom na Rajsko ostrvo, ali sada bih volela da odem sa Danijelo, i da se ne vraćamo dok ne prođe Zolin rođendan, jer on mene poštuje i ceni - komentarisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga