AKTUELNO

Nekad je bila popularno TV lice, a danas se bavi totalno drugačijim poslom.

Glumac Milan Vasić dugo je bio jedan od najpoželjnijih neženja koji je svoj emotivni status vešto krio od javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj put odala ga je njegova kuma glumica Milena Vasić. Naime na fotografiji koju je podelila Milena Vasić koja je ukrašena emotikonima srca, vidimo glumca u naručju lepe brinete.

Foto: Instagram.com

Tajanstvena lepotica i nova devojka Milana Vasića je Milica Kolundžija nekadašnje TV lice, sada direktorka investicionog fonda, prenosi "Alo!".

Inače glumac važi za jednog od najduhovitijih glumaca sa naše scene, pa tako mami osmehe gde god da se pojavi, kako onim što izgovori tako i onim što uradi.

Pre nekoliko godina, javnost je poslednji put mogla da pročita vest o njegovom emotivnom životu, kada je raskinuo ljubavnu vezu, a on je tom prilikom rekao:

- Ne treba meni idealna devojka jer znam da idealno ne postoji. Želim da moja buduća polovina bude fino dete, vaspitano, da ima zdrave roditelje, da je imala detinjstvo i da bude lepa. Da ume da se smeje, da voli da sluša kada neko peva i da je pozitivna. Ne bi trebalo da ima silikone, već da bude prirodna. Upravo onakva osoba koja ne preteruje kada su u pitanju veštačke stvar - rekao je glumac.

Autor: M.K.

#Milan Vasić