AKTUELNO

Ovo se mnogim ženama neće dopasti.

Tokom emisije ''Pitam za druga'' čiji su domaćini bili Stefan Kandić Kendi i Ivana Šopić komentarisao se i slučaj zadrugarke Ane Bulatović, koju su mnogi osudili kada je u rijalitiju ''Zadruga 4'' priznala aferu sa oženjenim muzičarem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Šopić stala je na Aninu stranu, dok je njihova gošća, pevačica i bivša Modelsica Ivana Stamenković Sindi svojim izjavama o ljubavnicama ostavila sve u čudu.

- To je Ana Bulatović, neki kažu da je brutalno iskrena, neki kažu da je ljubomorna na ostale devojke, ja bih rekla da je jedna srčana devojka, po meni iskrena i ja nju gotivim. Svakom se dese neke greške, ali generalno mi je ona okej - rekla je Ivana Šopić, a na pitanje da li je i ona bila nečija ljubavnica, Sindi je odgovorila.

Foto: Red

- Meni se nije desilo da sam sa oženjenima imala posla, ali ove današnje ljubavnice su ti mnogo više nego žene. Tako da ne znam šta je sada bolje, ljubavnice svuda idu sa muškarcima, a žene sede kod kuće. Ljubavnice su sada u modi. U ovo današnje vreme se više ne zna ko je broj jedan, ko je broj dva - rekla je pevačica.

Foto: RED TV

- Sindi je ovo odlično objasnila - složila se Šopićeva sa pevačicom.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo:

Autor: M.K.

#Ivana Stamenković Sindi