AKTUELNO

Gledaoca emisije "Rada sam" interesovala su saznanja glavnog i odgovornog urednika "Informera" u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović.

Više od godinu dana srpska policija pokušava da utvrdi sve okolnosti pod kojima se odigralo monstruozno ubistvo pevačice Jelene Marjanović na nasipu u Borči i uhapsi ubicu, a glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević u emisiji "Rada sam" podelio je sa gledaocima Televizije Pink svoja saznanja o istrazi.

Foto: TvPink Printscreen

- Istraga je došla do kraja, policija ima operativna saznanja i sumnje, ali nemaju krunski dokaz. Operativci koji rade na tom slučaju s velikom sigurnošću sumnjaju ko je učestvovao u pripremi ubistva i ko je ubica - otkrio je Vučićević u emisiji Rade Radenović, a onda odgovorio na njeno pitanje kada će narod konačno saznati ko je počinio stravičan zločin koji je potresao domaću javnost.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako ne bude bilo dokaza, nećete saznati nikad. Verovatno će za neku godinu da se to desi, kada neko gukne, neko nešto kaže. Možda kada mala Jana poraste, kada se seti nečeg i kaže nešto. Nema sada napretka - iskren je bio novinar.

Od oružja ni traga ni glasa

Podsetimo, Jelena je nestala 2. aprila prošle godine, kada je otišla na trčanje na nasip u blizini njenog doma. Njen suprug Zoran Marjanović prijavio je nestanak policiji iste večeri, posle čega su u potragu za pevačicom odmah krenuli pripadnici policije, članovi porodice, prijatelji i novinari. Njeno beživotno telo pronađeno je sutradan u kanalu, a obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu. Nepovoljni vremenski uslovi uklonili su brojne tragove koji bi doveli do ubice koji ni dan danas nije pronađen, a oružje kojim je počinjeno ubistvo nikada nije nađeno.

Foto: Printscreen Youtube

D. T.

#Dragan J. Vučićević

#Jelena Marjanović

#Rada Radenović

#Rada sam

#Ubistvo

#pevačica

'