AKTUELNO

Pevačica je i ovaj put priredila žurku za pamćenje, a posebnu pažnju privukla je odevna kombinacija u kojoj je njena zanosna figura došla do izražaja.

Za nastupima popularne pevačice Sandre Afrike vlada ogromno interesovanje gde god da se pojavi, pa je tako bilo i na sinoćnjem koncertu zgodne pevačice u Malmeu u Švedskoj.

Foto: Foto: Facebook Printscreen

Foto: Foto: Facebook Printscreen

Sandra je ogromu diskoteku ispunila do poslednjeg mesta, a pred mnogobrojnim fanovima koji su je dočekali ovacijama otpevala je svoj novi hit "Adio", za koji je nedavno snimila visokobudžetni spot.

Foto: Sandra Afrika, Foto: Facebook Printscreen

Svi su uglas pevali hitove pevačice, a veliku pažnju izazvala je i njena izazovna toaleta u kojoj se pojavila pred brojnim fanovima u Švedskoj - Sandra je za ovaj nastup izabrala crnu haljinu koj ase pertla oko struka, na leđima i dekolteu, pa je muški deo publike osim u sjajnom performansu uživao i u pogledu na zgodnu pevačicu i njene atribute.

Foto: Foto: Facebook Printscreen

Budući da je napravila nezaboravnu žurku koja će se danima prepričavati, verujemo da će na adresu lepe pevačice uskoro stići novi poziv za druženje sa tamošnjom publikom, a kako je to sinoć izgledalo pogledajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

'