AKTUELNO

Pesma za sva slomljena srca, romantične duše, ali i sve one koji (opet bi da) veruju u ljubav – baš to je jedanaesta po redu hit numera benda MONX “Tu noć”, koja je pod liderskom palicom Željka Mitrovića premijerno objavljena juče!

Posle 10. singlova, koji su u rekordnom roku postali hitovi i oduševili kako publiku, tako i znalce iz sveta muzike, usledila je i jedanaesta po redu pesma grupe MONX, u susret Danu ljubavi, zbog čega je Željko Mitrović poželeo da sa MićomMarkomAcomIsidorom Đorđem pokloni, sada bi se već moglo reći – svojoj vernoj publici, numeru za pamćenje.

Foto: TV Pink Printscreen/J.Simonović

Posle manje od 24 sata, kada je spot premijerno objavljen na Jutjubu, pesma “Tu noć” preslušana je skoro neverovatnih million puta, što dovoljno govori o uspehu iste. Na čaroban vokal nekadašnje Pinkove Zvezdice Isidore Mitić, i iskusan vokal momkakoji svojom autorskim radom već godinama odusevljava publiku u regionu – Đorđa Miljenovića, Skaj Viklera, niko nije ostao ravnodušan, a Željko je i dalje ostao veran zlatnom period za muziku, koji je inspirisao MONX, a to su osamdesete godine prošlog veka, te se u numeri “Tu noć” jasno uočava uticaj engleskog rok benda “The Police”, tj. Tu specifičnost u prenošenju magijskoj utiska koji je svojstven Stingu i njegovoj ekipi, adanas ništa manje Željku i njegovim vrsnim muzičarima.

Foto: TV Pink Printscreen/J.Simonović

„Tu noć“ zove na ples, na emociju. na preispitivanje… Prepustite se svojim osećanjima i kvalitetnom zvuku, jer ljubavi i magije zaista nikad premalo i nikada zaista dosta.

Autor: D.T.

#Isidora Mitić

#Monx

#Skaj Vikler

#Željko Mitrović