AKTUELNO

Nema zamerke!

Bojana Rodić i Mirko Šijan za nekoliko meseci ostvariće se kao roditelji, a kako se priča, ona će se poroditi u jednoj privatnoj klinici u centru Beograda, gde i njena rođena sestra Bogdana, koja je rodila sina Veljku Ražnatoviću. Porođaj će, kako prenose mediji, platiti 4.000 evra, jer će imati poseban apartman, a za sada je neizvesno da li će Mirko Šijan prisustvovati porođaju. 

Foto: Instagram.com/bojana__rodic

Oni su planirali da se venčaju i pre nego što je Bojana zatrudnela, međutim zbog pandemije koronavirusa morali su da odlože svadbu. Još razmišljaju da li će ozvaničiti svoj odnos samo pred matičarem, pre nego što se Rodićeva porodi u septembru, ili će čekati da se pandemija stiša, pa da naprave veliko veselje.

Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa - kaže Danijela Rodić, Bojanina majka, koja ističe da svekrve lepo brinu o njenim ćerkama.

Foto: Pink.rs

- Imam sjajne prije! Ne mogu da kažem koja je bolja, ne pravim razliku među njima. I Ceca i Goca su mi super! A ono što je meni najbitnije jeste da o mojim ćerkama brinu kako treba, baš kao i njihovi sinovi.

Autor: D.T.

#Bojana Rodić

#DANIJELA RODIĆ

#Mirko Šijan