AKTUELNO

Folk pevač je, izgleda, pozajmio aksesoar od svoje supruge.

U utorak uveče u emisiji Ognjena Amidžića bračni par Lazić-Stević stavio je tačke na spekulacije o razvodu sočnim poljupcem pred TV kamerama, ali su iste večeri u emisiji "Ami G Show" dokazali da postoje određena neslaganja u njihovoj emotivnoj vezi.

Foto: Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Printscreen

Ognjen je rešio da ih testira, pa ih je upitao kada su poslednji put vodili ljubav. I dok je Ana rekla da se ne seća, što je zasmejalo sve u studiju, Darko Lazić je nna tabli za odgovore napisao da je to bilo jutros, a ko je slagao znaju samo oni.

Foto: Darko Lazić, Foto: Printscreen

Gledaoci su odmah primetili da se priče bračnog para ne poklapaju, a tokom Darkovih davanja odgovora još nešto im je zapalo za oko - folk pevač je svoj stajling upotpunio jednim detaljem za koji mnogi smatraju da pripada njegovoj voljenoj Ani.

Reč je o upadljivoj, zlatnoj narukvici sa bodljama koje su se nekada mogle videti na pripadnicama lepšeg pola, a sada i na Darku Laziću.

Foto: Darko Lazić, Foto: Printscreen

Foto: Darko Lazić, Foto: Printscreen

Ukoliko mu je bila namera da privuče pažnju - uspeo je, a da li je ovo samo novi modni hit o kojem ovdašnji muškarci nisu još uvek obavešteni ili je pak Darko pozajmio zanimljiv aksesoar od svoje supruge za sada nije poznato.

Foto: Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

'