AKTUELNO

Diva srpskog glumišta na Filmski festival u Kan otišla je kako bi prisustvovala specijalnom prikazivanju filma "Skupljači perja" koje obeležava pola veka od premijernog prikazivanja.

Jedina koja je živa, a pripadala je glumačkoj ekipi kultnog filma "Skupljači perja", srpska diva Olivera Katarina, stigla je na 70. Filmski festival u Kanu gde će prisustvovati specijalnom prikazivanju ovog filma koji puni 50 godina od premijernog prikazivanja.

Foto: YouTube screenshot

Foto: E-stock

Glumica je sinoć doputovala, a već jutros fotografisala je čuvenu kansku Kroazetu i crveni tepih francuske rivijere, te otkrila da se nije mnogo toga promenilo:

- Kao nekad, sve je spremno - napisala je Olivera, a potom dočarala i kako kanska kroazeta izgleda ujutro.

Srpska glumica najavila je da će pesmu iz filma "Đelem, đelem" otpevati akapela u Kanu, nakon prikazivanja filma, a dodala je i da nema tremu pred specijalno prikazivanje.

- Nemam tremu od Kana, imam prijatno osećanje zbog svih svojih kolega koji su bili sjajni umetnici, počev od reditelja Saše Petrovića, Bekima Fehmiua, Bate Živojinovića i Gordane Jovanović, koja je bila slatka Cigančica. Zbog njih mi je drago da idem da podsetim tu publiku na sve njih koji su doprineli tome da taj film bude tako uspešan, lep i izuzetan - izjavila je nedavno Olivera.

Autor: D. P.

#Bekim Fehmiu

#Film

#Olivera Katarina

#glumac

#glumica

'