AKTUELNO

Jelenu Tomašević podržale su brojne kolege.

Pop pevačica Jelena Tomašević, članica žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", održala je sinoć spektakularni solistički koncert u Sava Centru koji su poštovaoci njene muzike ispunili do poslednjeg mesta, po drugi put za devet dana.

Ona je svoj prvi solistički koncert u velikoj dvorani održala 25. oktobra, a usled velikog interesovanja publike, zakazala je još jedno muzičko druženje koje su uveličale njene brojne kolege.

Koncertu je, pored Željka Joksimovića, Emine Jahović, Bore Dugića i ostalih, prisustvovao i Jelenin veliki prijatelj Saša Kovačević, koji je sa njom na velikoj sceni otpevao duetsku pesmu "Pomozi mi" koju su snimili Karolina Gočeva i Toše Proeski.

Sašin izlazak na scenu oduševio je brojnu Jeleninu publiku koja ga je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a dlanove nisu štedeli ni po maestralnom završetku zajedničke interpretacije. Jelena i Saša su druženje nastavili i nakon koncerta na koktelu u galeriji Sava Centra, a njihove zajedničke fotografije pobrale su brojne pozitivne komentare i lajkove na društvenim mrežama.

Foto: Saša Kovačević i Jelena Tomašević, Foto: Printscreen

Zanimljivo je to što Jelena i Saša, iako se već godinama druže i sarađuju, još uvek nemaju zajedničku, duetsku pesmu, a da li će uskoro ispuniti veliku želju njihovih zajedničkih fanova ostaje da saznamo u predstojećem periodu.

Autor: D. Tanasijević

'