AKTUELNO

Bio je potpuno iskren!

Stefan Karić prvi je gost kod Darka Tanasijevića za večeras, a on je odmah progovorio na temu njegovog odnosa sa Jovanom Ljubisavljević:

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je malo bezveze ispao taj raskid, jer je on nju čekao. Mogao je i on raskinuti, ali se ipak pojavio na tom klipu. Ipak je fer ispala, bolje ovako, nego da je ušla u neku vezu sa nekim. Nije joj bilo lako, imala je dosta napada ovde. Nešto se desilo između nas i drago mi je da je sada srećna. Neverovatan osećaj, kad smo se videli, odmah je bilo čudno... Ja sam njoj i lajkovao neke slike pre. Našli smo zajednički jezik, ne moramo ni da pričamo, samo se pogledamo i razumemo. Bez njenog znanja, odabrao sam je za svog para ove nedelje, ali se ni ona nije bunila. - počeo je Stefan.
Što se Tomovića tiče, bezveze je da sada govori kako je ružno ono što je ona uradila, a on je prvi hteo isto. Kontradiktoran mi je, zato nisam na ceo njih odnos gledao kao na nešto važno. Mislim da to nije bilo pravo, kako je on pričao. On je sad sa Teodorom i verovatno priča sad njoj kako je bezveze, da bi se njoj dokazao. I dalje sam nesiguran u naše prijateljstvo, sumnjam i dalje, ne mogu da kažem. Neki njegovi postupci za stolom, baš sa Jovanom, čeka sad moju reakciju. Možda je sa moje strane osetila nešto iskrenije i lepše, postoji sujeta kod njega - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga