AKTUELNO

''Samo kažem da se osećam odlično i bude mi bolje!''

Ove nedelje u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' na televiziji ''Pink'', izjavu je dala i legendarna glumica Rada Đuričin.

Broji mnoge nagrade i uluoge i svaki put kada je vidimo na velikom platnu i sceni pozorišta možemo samo aplauzom da pozdravimo taj talenat.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je puna svežine, duha i uvek ćete je videti sa osmehom. Na daskama koje život znače je više od 60 godina i dalje je aktivna.

Živa sam. Mnogo sam dobro - istakla je glumica na samom početku.

Zaigraće u predstavi ''Omaž o Momi Kaporu'', uz sve epidemiološke mere, a sada otkriva kako je uspela da sačuva prepoznatljivi osmeh svih ovih godina.

Zato što ne mislim o poljuljanim godinama, I pamtim mog tatu koji je uvek govorio da se oseća odlično, i kad to kaže tako se i oseća - rekla je Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam na klasi sa Batom Živojinovićem, Ružicom Sokić, žao mi je što ne mogu da ih zagrlim danas, ali takav je život. Bar ih gledam na malim ikranima često - prisetila se dragih kolega.

Otkriva i da li je izazovno baviti se glumom danas.

Po pisanju jednog članka glumci su danas ''carevi'', a ranije su bili u znatno lošijoj poziciji - rekla je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Beograd je grad u kom se ogovaranje smatra malograđanskom osobinom, a ogovaraju svi. Ali postoje razni načini ogovaranja... S ljubavlju, s mržnjom, filozofsko, i naša najdraža osobina ''Ogovaranje države'', a naša predstava je ljubavni pozdrav Beogradu - zaključila je slavna glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Rada Đuričin