AKTUELNO

Nakon brojnih obećanja koja nije ispunio, Goca je rešila da uzme stvar u svoje ruke i natera sina da promeni ponašanje.

Nakon brojnih javnih ispada svog sina, pevačica Goca Božinovska rešila je da mu ukine džeparac. Naime, Mirko Šijan se još uvek nije uozbiljio i promenio, kao što joj je obećao, što je pevačicu nateralo da preduzme konkretne mere, o čemu su sada obaveštene i devojke sa kojima se Šijan dopisuje.

Foto: Goca Božinovska, Foto: Andrej Nihil

On je sasvim iskreno priznao devojkama kojima se udvara zbog čega ne može da se vidi sa njima.

- Sa Šijanom se dopisujem veće duže vreme. On je prvi kontaktirao sa mnom preko društvenih mreža, deluje mi kao kulturan i vaspitan momak. Bilo mi je čudno što nije tražio da se vidimo, pa sam ga pitala da li hoće da odemo na piće. Onda mi je bez blama rekao da trenutno ne može da izlazi jer mu je majka Goca oduzela auto i ukinula džeparac jer je ljuta zbog njegovih ispada. I on je u čudu da je toliko dugo drži bes jer obično posle nekoliko dana Goca popusti i ukine mu kazne, ali izgleda da sada želi da istraje - ispričala je devojka koja se dopisivala sa Šijanom.

Iako je kažnjen, Mirko je našao način da povremeno izađe u provod sa svojim društvom.

- Rekao mi je da nikada sebi ne bi dopustio da mu devojka plati piće i da zato ne možemo da se vidimo. Kad se uželi provoda, izađe s drugovima, koji razumeju njegovu situaciju i novčano mu pomognu - završila je devojka koja je želela da ostane anonimna.

Autor: D. Tanasijević

'