AKTUELNO

Jelena je svom suprugu priredila predivno iznenađenje.

Sigurno je da je izgubljeno finale u Rimu malo pokvarilo raspoloženje kako Novaku Đokoviću, tako i članovima njegove porodice, ali supruga slavnog tenisera, Jelena uvek zna kako da ga podigne i oraspoloži. Samo dan posle finala u Rimu, Novak je slavio svoj 30. rođendan u krugu svojih najbližih, a Jelena je želela da mu pokloni nešto posebno.

Foto: Instagram

Jelena je ove godine želela da za jubilarni 30. rođendan rođendan svom Novaku pokloni nešto što će pamtiti. Prosto je osetila da sve što želi da mu pokloni je zapravo u njoj, njenim mislima koje joj prolaze kroz glavu svaki put kada ga vidi. Zato je pre nekog vremena sela i počela da piše priču o njima, njihovoj ljubavi, njihovom odnosu, svemu što oseća, želi, svemu o čemu razmišlja, zbog čega strahuje... Neverovatna priča o Novakovom i njenom životu - otkriva izvor i dodaje:

Foto: Facebook

- Novak je bio zatečen kada je pročitao šta je Jelena napisala. Nema tu ničeg što on zapravo nije znao i osećao, ali način na koji je Jelena to napisala ga je oduševio. Doveo do suza takoreći. Jelenina snaga i jačina su oslonac koji je on uvek imao, a njegov osmeh je nešto bez čega ona ne bi mogla da živi. Sve to je deo ove emotivne, ali i motivacione priče koju je Jelena napisala za svog muža - kaže izvor.

Priča je tako napisana da može svakome da posluži kao podsetnik da ljubav ne treba da se zapostavi, da dvoje moraju i mogu da budu jedno kada je reč o planovima, ciljevima i željama.

Juče je porodica Đoković bila na okupu u Noletovom domu u Monte Karlu, a razloga za slavlje je, osim Noletovog rođendana, bilo još: Novak je juče objavio da je postao "krokodil", odnosno da je jedna čuvena kompanija njegov novi sponzor.

Autor: Pink.rs

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

#Poklon

#Rođendan

#supruga

'