AKTUELNO

Starleta je šokirala javnost objavom na društvenim mrežama.

Javnost je prošle godine bila oduševljena video snimkom u kom je maturant Dušan Vuković pozvao pevačicu Sandru Afriku da mu bude pratilja na maturi. Ovaj mladić pobrao je sve simpatije zato što je na duhovit način uputio poziv Sandri Afriki, koja je pristala da ovom maturantu ispuni želju i to veče ulepša svojim prisustvom.

Foto: YouTube screenshot

Sandra Afrika je ovom maturantu kupila i odelo i pravila mu društvo na maturi, a cela Srbija sa oduševljenjem je gledala snimke sa ove proslave.

I dok je gest Sandre Afrike oduševio sve, starleta poznatija pod imenom Atina Ferari uspela je da šokira javnost kada je u statusu na društvenoj mreži Fejsbuk napisala da uslugu odlaska na maturu naplaćuju 400 evra.

Foto: Facebook

E ovako javno, pošto me mrzi da svima pojedinačno odgovaram u inboks. Dosta vas me je pitalo i izrazilo svoje želje da bi voleli da povedu mene sa sobom na vaše mature... A mature se bliže... Nije sporno, ja radim i to... Dakle moje pojavljivanje sa nekim ko želi da me prošeta dva sata na svojoj maturi, ako je Srbija u pitanju, košta 400 evra. Tako da sada znate. Toliko od mene, vidimo se na prvoj maturi - napisala je Atina Ferari i zgrozila javnost.

Foto: Printscreen Facebook

Ovakva njena izjava, naišla je i na osudu njenih fanova, ali je bilo i onih koji je podržavaju.

Autor: J. V.

#Kristina Atina Ferari

#pevačica

#starleta

'