AKTUELNO

''Ko ne rizikuje ne može ni da profitira!''

Ona je srpski scenarista, pisac, doktor nauka i univerzitetski profesor. Maja Volk, u saradnji sa svojim partnerom Nikosom nedavno je izdala svoju biografiju.

Foto: TV Pink Printscreen

U knjizi govori o raznim stvarima iz svog života, ali i otkriva šta je najgora stvar koju je uradila i zbog koje se kaje.

Udarila sam dete i zbog toga sam se pokajala. Shvatila sam da sam postala ista kao i moji roditelji - kaže Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Priznaje da je njen izabranik bio vođa ovog dijaloga na osnovu kog je napisana njena biografija kroz dijaloge.

Zbog ljubavi činila je razne stvari, a kada je pre 4 godine upoznala svog sadašnjeg partnera odlučila je da zbog njega ode u pravu romantičnu avanturu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko ne rizikuje ne može ni da profitira. Napravila sam rizik koji nikada u životu nisam uradila, a to je da sednem na avion i odem u nepoznato. Ali mi smo se dopisivali pre toga i videla sam da je moj kolega, profesor, iako se ne dopadnemo jedno drugom možemo da budemo saradnici i prijatelji. To je bila moja ideja, a onda se desuila ljubav - kaže Maja.

Prošle godine njena ćerka Milena na svet je donela sina kom je dala ime Luka, a Maja je otkrila kako se snalazi u ulozi bake.

Foto: TV Pink Printscreen

Sviram, pevam, štrikam, heklam, dubim na trepoavicama, zabavljam ga... Sve što se dešava zanimljivo mu je, ta dinamika - dodaje ona.

Ono na čemu bi joj mnogi pozavideli jeste mladalački duh i volja koji uspeva da zadrži iako je zagazila u sedmu deceniju.

Autor: M.M.

#Maja Volk