AKTUELNO

Tragedija koja je ostavila velike posledice...

Edita Aradinović danas je jedna od najuspešnijih mladih pevačica na našoj javnoj sceni - niže hit za hitom, pred kamerama je uvek nasmejana, a mnogi ne znaju da da se iza blistavog osmeha krije teška životna priča. Iako o detaljima nerado govori, ovaj put otvorila je dušu i osvrnula se na pojedine bolne trenutke iz svog života.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Edita je rođena u sedmom mesecu sa svega 1,5 kilograma. Njena majka je imala blizanačku trudnoću. Nažalost, njen brat je preminuo.

- Druga beba je bila dečak i ja ceo život osećam da u maminom stomaku nisam bila sama... Kada sam bila mala, stalno sam crtala portrete na kojima je pola muški, a pola ženski lik. Tada nisam znala da sam imala brata blizanca. To sam saznala tek sa 12 godina - priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

2005. godina zauvek će ostati jedna od najtežih u njenom životu, budući da je tada ostala bez brata.

Znali smo da će do toga doći, jer je brat imao težak oblik Daunovog sindroma, a ljudi sa tim problemom ne žive dugo. Preminuo je kada je imao 21 godinu. Tada ni komunikacija između mame i tate nije bila najsjajnija. Često su imali razmirice, pa su se na kraju, na našu sreću, razveli. Život nam je posle toga svima bio lepši. S obzirom na to da je razlika u godinama između sestre i mene bila velika, nisam mogla da joj zamerim što možda nije dovoljno obraćala pažnju na mene. U tom dobu su mi bili potrebni razumevanje, pažnja, razgovori koje nisam imala... Zbog svega potisnutog dobila sam želju da pomažem svima oko sebe, i to na način na koji bih ja volela da je neko sa mnom razgovarao. Zbog toga često imam osećaj tereta celog sveta na svojim leđima... - ispričala je, između ostalog, pevačica.

Čuje se sa Lunom

Pisalo se svojevremeno da se Edita stidi što je u srodstvu sa Đoganijima, ali ona kaže da to nije tako. - To nije tačno, ja sam se samo ogradila da moje prezime nije Đogani, jer sam po tati Aradinović. Đole je mamin brat od tetke. Mi se ne viđamo, nemamo nikakvu komunikaciju. Lunu sam upoznala nekoliko godina pre njenog ulaska u "Zadrugu". Kada sam ispratila kroz kakvu torturu je prošla u rijalitiju, nisam želela da joj budem na teretu, već sam joj dala podršku, a ona najbolje zna sve... Pretpostavljam da je zapravo krhka, emotivna, ali je sebi rekla: "Ja neću takav život." Nije nastavila da ide po rijalitijima, nego se vratila porodici, duhovnosti... Želim joj svu sreću. Čestitala sam joj na trudnoći. Povremeno joj pišem, pitam je da li je dobro.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Autor: D.T.

#Edita Aradinović