AKTUELNO

Jedna stvar ipak još uvek sve zbunjuje.

Već duže vreme šuška se da u braku Severine i Igora Kojića odavno ne cvetaju ruže, te da već skoro godinu dana nisu u dobrim odnosima. Iako par o zbivanjima u svom privatnom životu i dalje mudro ćuti, te se ovim povodom ne oglašava za domaće medije, njihovi postupci na Instagramu ponovo su bili povod za nove tračeve.

Foto: Instagram.com/severina

Naime, nakon što je u medijima objavljeno da je Severina predložila Igora kao svedoka na ročištu po tužbi učiteljice u školi koju njen sin pogađa, ona je uklonila njihove zajedničke fotografije sa Instagrama, gde se ne može naći ni ona od prošlog leta, kada mu je čestitala rođendan porukom:"Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi".

- Ljubav koja se ne meri lajkom i folovom. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu - napisao je Igor kojić u junu prošle godine, kada je objavio fotku sa Severinom, a ni ova foto-uspomena na njegovom Instagramu više ne postoji.

Foto: Instagram.com

Ipak, njihove pratioce na ovoj društvenoj mreži i dalje buni to što se bračni partneri, uprkos tome što su uklonili zajedničke fotke, i dalje prate na ovoj društvenoj mreži.

Autor: D.T.

#Igor Kojić

#Severina Kojić