AKTUELNO

Sve ispričala!

Voditelj Darko Tanasijević je večeras obavio interjvu i sa Sandrom Rešić, od koje je želeo da sazna šta misli o aktuelnim temema u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta se dešava, čini se da nikad više tema nije bilo. Svakog za stolom možeš da podigneš i kažeš: "Kako te nije sramota?" - rekla je Sandra na početku.
O čemu se priča, a o čemu se ćuti? - pitao je Darko.
Najviše se ćuti o Tari i Ša. O tome se više ne priča, komuniciramo pogledima u ogledalu. Nema više šta da se kaže. Svi dolaze kod mene kao da sam im mama. Svi u mene gledaju: "Jesi videla?". O tome se najviše ćuti, zaista svi ćutimo, a sve ostalo komentarišemo. Ima straha tu, Ša je prgav. Ono sa Tomovićem, pa sa Minom... Svi čekaju da neko drugi pokrene temu - ispričala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Tomovića i Sanje i slika, odmah sam rekla Matoroj da je to neka osveta bila. Matoroj je u glavi Sanja, zanemarila je Vladimirov udeo. Sanja i Matora nisu bile dobre sa njim, pogotovo Matora, pa je on hteo da pokaže Sanji da nešto može. Ona je dobila Tomovićevu potvrdu o toj "Januar situaciji". Ermina i ja smo je zvale "Afera Avgust", jer je januar providno. To je rijaliti Vladimir Tomović. On je napolju bio baš prijatelj prema meni. Ono što poznajem nije ovo. Ali vidim da se i napolju igra sa rijaliti učesnicima, kao da je ovde. Ja nemam sa tim problem ovde, ali kad bih videla napolju... Vladimir i ja, ako krene na mene, namigne mi ili se osmehne, da je to priča. Ja mu uvek priđem i kažem mu da znam da je većinu stvari mislio, iako ih kaže kroz šalu. Ja mu nisam Ivana Marinković i ove lepotice - rekla je Sandra.
Što se tiče Teodore, priča se po kući da joj se sviđa Janjuš ili Anđelo, ona je rekla: "Ma kakav Janjuš". U Janjuševom pravcu neće otići, videćemo za Vladimira i Anđela. Vladimir mi je rekao da nije zaljubljen u nju, ali Vladimir je Vladimir. I o Zerini je govorio najbolje stvari, pa se desilo šta se desilo. Vladimira ovde uvek uzimam sa rezervom - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Rialde i Kenana tiče, odlučila sam da se ne mešam. Ne znam šta da mislim. Mislim da nisu rešili to što imaju da reše. Njemu smeta, mada je to rekao, da zamera što je besna, prgava... Breca se, to njemu nije po volji. Mislim da nisu rešili sve probleme. Znala sam da će se pomiriti. Mislim da je Kenanu od samog starta smetala Matora, ali je hteo da se pravi važan, nije je shvatao ozbiljno. Matora je rekla da neće da odustane. Ovde neće da pokušava. Ali mislim da je Matora zaljubljena u Rialdu. Što se Alena i Maje tiče, njemu ništa ne odgovara šta smo saznali. Ali će ostati sa njom do kraja, pa makar je mrzeo. Ništa mu ne odgovara, ni što mu je ofarbala veš, što ne kuva, što priča o Joci... Vidite na šta liči. On nije smršao, on se povio od sekiracije. Ali čim izađu, pucaju, da jedan. On je nasrećniji kada je sa Natašom, ali to neće da prizna. Čim izađemo, iste sekunde je ostavlja! - rekla je Sandra.
Natašino ponašanje je pakao. Ona mora da ide na reset. Pakao je šta radi sebi i ljudima oko sebe. Svaka reč ovde mora da se meri tri puta, naročito ako govori o ljudima koji joj se sviđaju. Između Stefana i misice će apsolutno nešto biti, pratite dalje - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.