AKTUELNO

Evo šta joj smeta!

Voditelj Darko Tanasijević večeras je popričao i sa Rialdom Karahasanović, a prvo što je želeo da sazna je status njene veze sa Kenanom Tahirovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Komplikovano je, sinoć smo malo popričali na moju inicijativu. Na kraju mi nije ni rekao šta je to video spolja. To za Matoru, ja nisam ni registrovala kad mi je pričala, jer sam oguglala, tek kad sam videla klip. Ali čudno mi je posle toliko meseci da reaguje. Rekao mi je da sam ga nešto slagala. Ne znam na šta misli. Uveče sam ga pitala, nije mi to rekao, sinoć nisam ni potegla tu temu. Pokušala sam da vidim šta Jovana zna. Ona je rekla da zna neke stvari, Kenan kaže da ona ne zna ništa. Ja pokušavam da spasim taj odnos, volim ga i zaljubljena sam, pokušavam da to održim - istakla je Rialda.
Tvoja rečenica da te je sramota što su u vezi sa njim mi je ostala upečatljiva, kao i to da je Kenan rezervisan od kako se vratio - dodao je Darko.
On je imao tu neku priču pre "Zadruge", pitala sam da li će se videti sa njom kada izađe. Jednu noć sam sedela sa Milicom, pitala me je: "Šta ako se on promeni kad se vrati?". Sve mi se pomešalo u glavi, kad je ušao čekala sam njegovu reakciju. Teodora mi je rekla juče da joj je žao mene, jer se vidi da je Kenan nezainteresovan. Ja znam da je obostrano, ali zbog te njegove hladnoće... Ako neće da ja ispadam kao da skupljam mrvice i da se tako osećam, zato sam rekla da me je sramota. Šta da očekuje drugo kad pokazuje takav stav pred 50 ljudi? A to nije prvi put, nego se nagomilalo... Meni je bitno da sam njemu dokazala koliko mi je stalo. Mene u ovoj fazi života više ne zanimaju opravdanja, povlačenja... - otkrila je pevačica, koja je progovorila o drugim odnosima u kući:

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je sto posto slao gole slike Sanji zbog osvete Matoroj. I Matorine drugarice, Ljube. Ja sam bila u šoku. Nisam bila upućena u celu priču. Matora je u poslednjem periodu bila jako mračna, nisu mi bile jasne stvari. Negde mislim da je Sanji Matora uvek bila mirna luka, i da je razmišljala da se pomiri sa njom kada izađu. Miljane mi je sinoć bio žao. Ali svi smo za to da su Zolin i njen odnos katastrofalan. Zola mora da nađe novu energiju, novu priču. Zola je postao jedan od omiljenijih ukućana, skontao je da može da bude zanimljiv i da ima priču, a da to nije Miljana. Što se tiče Jovane i Karića, sve do sad sam imala teoriju da možda i grešim. Ona je u vezi, nije u braku, može da radi šta hoće. Ali ta gluma, manipulacija, priča sa Vladimirom... Svi vidimo šta se dešava. Danas sam čula da je rekla da gubi osećaj za svog dečka. Ovo je tek početak, naredni period će biti jako zanimljiv - istakla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.