AKTUELNO

Ovo mu je zasmetalo.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je pevač Mišel Gvozdenović, koji se ovih dana nalazi u žiži zbog priče sa Draganom Burmazović.

Borim se sa tenzijom, non-stop je tenzija u kući, kupim energiju lošu. Ja ne volim da se svađam, da se raspravljam... - rekao je na početku Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta te je povredilo kod Dragane Burmazović? - pitao je Darko.
Ne volim kad su ljudi, ne bih da kažem nezahvalni, ali kad ne znaju da cene i prepoznaju loše od dobrog. Ja sam joj pružio pažnju od kako je ušla. Imam osećaj da se plaši mog prisustva, ne znam zašto. Video sam da je jako uplašena, drhti kad je podignu da priča, nema iskustvo sa javnošću. Ja sam pokušavao da je utešim, ona je napeta i plašljiva. Dođe u pab i priča sa svima, a sa mnom je rezervisana. Kao da ne treba potrebu da popričamo. Rekoh, hajde nova je. Čak sam hteo da urgiram da mene nominuju, da je zaštitim opasnosti, ali to ne smemo, a ne bi bilo ni fer. A ja sam hteo da ispadnem fer. Ona završi u izolaciji, rekoh hajde da joj skuvam kafu. Stavio kafu kad je bio rođendan Cveletov, odneo kafu, došli tamo na rođendan, odmah sam rekao Matoroj pošto je ona vođa. Slao joj i hranu preko Matore, slatko, cigarete... Dođe veče, "Pitanja novinara", ona ustane i kaže da je osetila veštačko ponašanje od mene, ja u čudu. Kakve veštačke priče, kakve kamere... Čak je ispalo da ja želim da pravim priču sa njom. Da se ne lažemo, meni ne treba priča ovde. Da sam hteo, mogao sam sa Miljanom. I sad ona je ušla, verujem malo i na konto mene, i sad ubeđuje mene da ja sa njom pravim priču. Onda sam joj rekao da nema potrebe da se družimo. To nisam zaslužio - istakao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu reći da me je povredila, jer je ne volim, ali me je razočarala. Nisam to očekivao od nje. I dalje imam najbolje mišljenje o njoj. Lepuškasta je, lepa, nije ni najlepša, a nije ni ružna, kulturna je, ali me je mnogo razočarala. Ona je plašljiva i u grču, to pokušavam da shvatim, ali nikako ne mogu da shvatim da je neko ko je dobar prema tebi veštački - poručio je pevač.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.